GTX 980 Ti MSI/ASUS/EVGA ?

CemreCan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 980 Ti almayı düşünüyorum. Bunu yurt dışından temin edeceğim, öncelikle hangi marka MSI/ASUS/EVGA ? Acaba referans soğutuculu modeli mi önerirsiniz yoksa diğer modeller mi ? Önerilerinizi bekliyorum.

Bu modeller arasında ciddi anlamlarda soğutma ve performans farkı oluşur mu ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Hocam öncelikle fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim, sizin bilginize güvendiğim için bir sorum daha olacak. Öncelikle bu ekran katı yurt dışından getirmemde sıkıntı çıkarsa yöneleceğim kart GTX 970 olmalı diye düşünüyorum, her iki kart için de toplayacağım sistem bu olacak sonradan bi SSD takviyesi düşünüyorum sizce stabil bir sistem olur mu ? 3-4 yıl kadar masraf yapmadan oyunlardan keyif alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

@Silinen üye Hocam Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum bir üstteki soruyu da cevaplarsanız sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Hocam öncelikle fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim, sizin bilginize güvendiğim için bir sorum daha olacak. Öncelikle bu ekran katı yurt dışından getirmemde sıkıntı çıkarsa yöneleceğim kart GTX 970 olmalı diye düşünüyorum, her iki kart için de toplayacağım sistem bu olacak sonradan bi SSD takviyesi düşünüyorum sizce stabil bir sistem olur mu ? 3-4 yıl kadar masraf yapmadan oyunlardan keyif alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

@Silinen üye Hocam Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum bir üstteki soruyu da cevaplarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 82340
Evet, sıkıntı çıkarsa 970'e yönelebilirsin. GTX 970 alsan dahi sana 3-4 yıl sıkıntı çıkartmayacak bir sistem.

R9 390 da aynı fiyata denk geliyor. Bir düşünün derim.
Araştırdım baya hocam önceliğim 980Tİ olması yönünde, yurt dışından getirme olayında sıkıntı çıkarsa 970'e yöneleceğim çünkü ısı olayı benim için önemli olacak ve daha stabil bir kart olduğunu düşünüyorum 970'in bu benim görüşüm. Önerin için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı