Arkadaşlar sorunum yeni başladı. Sürekli oynadığım oyunda bi anda boss fightlarda PC reset atmaya başladı. Daha öncesinde böyle bi sorun yaşamadım. 3 aydır oynuyorum, oyunu donanımım:
GTX 980 Ti
i7 6700k
16 GB RAM
Win 10
Ekran kartını test ettim Furmark ile 81 dereceye kadar çıkıyor dahası yok, yarım saat kadar devam etti sabit işlemci test ettim 55 56 derece arası devam etti. Yarım saat kadar ikisini aynı anda test ettiğim an 3 5 saniyede PC reset atıyor. Format attım başlangıç programlarını tek tek aç kapa yaptım hatalı bi durum var mı diye ama yok o da olmadı PC'yi yeni açıyorum. 30 40 derece arası oluyor hemen test ediyorum işlemci ekran kartı aynı anda direk reset atıyor ısı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Driverlerin hepsi güncel, BIOS güncel. PSU'dan şüpheleniyorum, Cooler Master 750W bronz plus 80 var. 4 senelik bi sistem, fikri veya bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
O bilgisayar sende olduğu sürece neyin ne işe yaradığını bilmen gerekecek, arkadaşlarından yardım alabilirsin sistep toplama videolarına yararlanabilirsin, yada bir bilgisayarcı'ya götürüp baktırabilirsin.
aradığım cevapları sivilde bulabilsem burada olmazdım forumların bu tür yardımlaşmalar üzerine kurulduğunu düşünenlerdenim bilgiler için teşekkürler farklı yorumu bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir
Aradığım cevapları sivilde bulabilsem burada olmazdım. Forumların bu tür yardımlaşmalar üzerine kurulduğunu düşünenlerdenim bilgiler için teşekkürler. Farklı yorumu bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir.