GTX 980 Ti Sistem Montajı

Ufuk Bektasoglu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Technopat Youtube kanalındaki 9000 TL'lik sistemi toplayacağım ama ancak parçaların montajını yani parçaları kasaya yerleştirmeyi beceremem kırarım falan nerede yaptırabilirim bunu acaba ?

Vatan Bilgisayar'ın sağlam yaptığını mı düşünüyorsunuz? En azından bilgisayarcı gözünüzün önünde yapar.

Vatanda gözünün önünde yapar. Sadece başında dur ve yönlendir. Yamuk yapmasınlar.

Vatan sizin bakmanıza izin vermez çok nadir durumlarda.(Yoğun değildir, adam kafa biridir vs.) bakabilirsiniz. Bunun dışında Vatan'da toplatabilmek için sistemi Vatan'dan almalısınız, hatta Vatan internet sitesinden bile alıp her şeyi sonra götürseniz yine yapmazlar, illa her şeyi yaptıracağınız mağazadan almak zorundasınız.

Bunun dışında bir bilgisayarcıya gidin her şeyi beraber yapın, zaten 1 yapışta anlarsınız.

Evet bazen öyle dengesizler çıkabiliyor. Ama ben vatadan topladım. Arkadaşım başka yerden aldı, vatana ücret karşılığında toplattı.

Vatanda bedavaya toplat biraz ilgilen bilgisayarınla ile oradakilerle sohbet et falan güzel yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…