GTX 980 Ti Sistem Toplama

hys8

Hectopat
Merhaba arkadaslar oncelıkle, sımdıden yardım eden etmeyen butun arkadaslar tesekkur ederım. Okudugum bolumden dolayı render odaklı ama aynı zamanda oynadıgım fps'li oyunlarnda dolayıda baya saglam bır pc kurmayı dusunuyorum. Butun parçaları vatandan aldıgım zaman 8.900tl oluyor. Sistemle ilgili her türlü görüşlerinize açıgım eleştirirseniz olumlu olumsuz sevinirim.

Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci

ASUS MAXIMUS VIII RANGER Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C) HDMI&DP Anakart

Evga GTX980 Ti SuperClock GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram

Samsung 500GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
(Kısa surelıgıne 500gb daha sonra 1tb alıcam buyuk ıhtımal.)

COOLER MASTER MASTERCASE 5 USB3.0x 2 MidT ATX MODÜLER SİYAH KASA
(kasa cok içime sinmedi görünüş olarak ama ihtiyaclarımı karsılıyor ve dıgerlerıne gore ucuz)

COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

COOL MASTER NEPTON 240M SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
(fps oyunları ıcın almayı dusundugum baska monitor onerınız varsa yada tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım.)

Sistem yukarda paylastıgım urunlerle kurulucak daha iyi tavsıyelerınıze veya eleştirilerinize açıgım, simdiden teşekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek eksiğiniz monitör. Eğer daha fazla bütçeniz yoksa ekran kartını Amazon'dan alıp kalan bütçeye 2560x1440 çözünürlüğe sahip IPS bir monitör almanızı öneririm. Sonuçta film veya Technopat videosu izlerken IPS işinize yarar.

Güç kaynağını değiştirin iyi değil. Psu tier list e göre sağlam bir güç kaynağı alın. High power 750w astro 80 plus gold , cougar 850w 80+ veya seasonic 750-850w tercih edin bütçeniz dahilinde.

Mesajlarınız için teşekkür ederım. Fps oyunları oynıycağım için şuan asusu tercih edıyorum. İlerleyen zamanlarda bir tanede yanına 4k alıcam.

Ama şuan için bana kasa ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim. Fiyat önemli değil. Ama ekonomik olması tabiki tercihim

Kasa olarak Zalman z11 neo al. Güç kaynaksız olanı ama. Ödül alan baya övülen bir kasa. Güç kaynağı olarak da High Power 750w Gold astro al.

Sistem gayet güzel ve uyumlu.
Monitör seçimi de güzel.
Nvidia Vision Kit falan alıp 3D özelliğini kulllanmayacaksanız eğer BenQ XL2411Z'ye de bakabilirsiniz. Ben de iki monitör arasında kaldım.
Mümkünse monitör dışındaki parçaları Vatan harici temin edip maliyeti düşürün.

1- Anakartı MSI almanızı tavsiye ederim.
2- Ekran kartı olarak MSI 980ti Lightning, Galax 980ti HOF, Asus 980ti Matrix, Gigabyte 980ti G1, Evga 980ti hybrid bakmalısınız. Düz 980ti larda çok bi opsiyon yok. bkz(Msi gaming 6g, asus strix)
3- Kasa olarak Zalman z11+ bakabilirsiniz. Bende HF-1 modeli var çok beğeniyorum.
4- Sıvı soğutma Corsair H serisi veya Silverstone Tundra serisinden olmalı.
5- Monitörü biraz abartı buldum. 1440p 60hz bir monitör baksanız da olabilir. Gecikme süresi 5 i geçmediği sürece çok önemli değil zaten hissetmezsiniz. Samsung ve BenQ nun monitörleri çok güzel. 27 inc 1000 liraya bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…