gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 15 Haziran 2024 #11 TheWolf0801 dedi: Yok zaten dizüstü var oyun oynamak için düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değer. Alabilirsiniz.
TheWolf0801 dedi: Yok zaten dizüstü var oyun oynamak için düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değer. Alabilirsiniz.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.847 Makaleler 3 Çözümler 9 15 Haziran 2024 #12 TheWolf0801 dedi: Yok zaten dizüstü var oyun oynamak için düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman gecis yapmaniz iyi olur.
TheWolf0801 dedi: Yok zaten dizüstü var oyun oynamak için düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman gecis yapmaniz iyi olur.
TheWolf0801 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #13 spaghettisosu dedi: 4060 ile ultrada oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim ya . Sınav falan derken kafa gitmiş. aleksmc dedi: İhtiyacın varsa geçilir yoksa geçilmez bu kadar basit. Hellblade2 indir oynayamazsın o zaman ihtiyacın vardır 3A oyunları oynamak ıcın gecersın yoksa geçmezsin biz bir şey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Reis AAA seriden de bayağı oyun oynadım emektarda. Ama değişimde şart yeni oyunlar için. Bir araba almakta kötü olmaz. Ne yapsam bilmiyorum?
spaghettisosu dedi: 4060 ile ultrada oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim ya . Sınav falan derken kafa gitmiş. aleksmc dedi: İhtiyacın varsa geçilir yoksa geçilmez bu kadar basit. Hellblade2 indir oynayamazsın o zaman ihtiyacın vardır 3A oyunları oynamak ıcın gecersın yoksa geçmezsin biz bir şey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Reis AAA seriden de bayağı oyun oynadım emektarda. Ama değişimde şart yeni oyunlar için. Bir araba almakta kötü olmaz. Ne yapsam bilmiyorum?
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.811 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... 15 Haziran 2024 #14 TheWolf0801 dedi: Hiç böyle düşünmemiştim ya . Sınav falan derken kafa gitmiş. Reis AAA seriden de bayağı oyun oynadım emektarda. Ama değişimde şart yeni oyunlar için. Bir araba almakta kötü olmaz. Ne yapsam bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Genel parça kalitesi iyi olan 4060'lı bir sistemi 25.000'e bulabilirsiniz, bence size göre hangisi daha önemliyse ona bakın önce.
TheWolf0801 dedi: Hiç böyle düşünmemiştim ya . Sınav falan derken kafa gitmiş. Reis AAA seriden de bayağı oyun oynadım emektarda. Ama değişimde şart yeni oyunlar için. Bir araba almakta kötü olmaz. Ne yapsam bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Genel parça kalitesi iyi olan 4060'lı bir sistemi 25.000'e bulabilirsiniz, bence size göre hangisi daha önemliyse ona bakın önce.