pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #11 kapanakapil dedi: Peki neden olabilir hocam Genişletmek için tıkla... Hocam saçma gelicek ama hdmi kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz ?
kapanakapil dedi: Peki neden olabilir hocam Genişletmek için tıkla... Hocam saçma gelicek ama hdmi kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz ?
K kapanakapil Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #12 pcci reis dedi: Hocam saçma gelicek ama hdmi kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama bir sıkıntı daha oldu eski kartı taktım görüntü gelmedi:/
pcci reis dedi: Hocam saçma gelicek ama hdmi kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama bir sıkıntı daha oldu eski kartı taktım görüntü gelmedi:/
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #13 kapanakapil dedi: Evet hocam ama bir sıkıntı daha oldu eski kartı taktım görüntü gelmedi:/ Genişletmek için tıkla... O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin.
kapanakapil dedi: Evet hocam ama bir sıkıntı daha oldu eski kartı taktım görüntü gelmedi:/ Genişletmek için tıkla... O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin.
K kapanakapil Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #14 pcci reis dedi: O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Hdmı çevirici kullanıyorum çıkarıp deneyeceğim
pcci reis dedi: O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Hdmı çevirici kullanıyorum çıkarıp deneyeceğim
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #15 kapanakapil dedi: Hdmı çevirici kullanıyorum çıkarıp deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Bi deneyin hocam.
kapanakapil dedi: Hdmı çevirici kullanıyorum çıkarıp deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Bi deneyin hocam.
K kapanakapil Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #16 pcci reis dedi: O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı pcci reis dedi: Bi deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Olmadı pcci reis dedi: O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Eski kartında fanları dönüyor
pcci reis dedi: O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı pcci reis dedi: Bi deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Olmadı pcci reis dedi: O zaman daha iyi hocam demek ki kablo bozuk olabilir. Başka kablo varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Eski kartında fanları dönüyor
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #17 kapanakapil dedi: Olmadı Olmadı Eski kartında fanları dönüyor Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün açma kapama tuşu varsa belki kapalı unutmuşsunzudur hocam bi bakın.
kapanakapil dedi: Olmadı Olmadı Eski kartında fanları dönüyor Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün açma kapama tuşu varsa belki kapalı unutmuşsunzudur hocam bi bakın.
K kapanakapil Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #18 pcci reis dedi: Monitörünüzün açma kapama tuşu varsa belki kapalı unutmuşsunzudur hocam bi bakın. Genişletmek için tıkla... Açık o kapatın tekrar açtım
pcci reis dedi: Monitörünüzün açma kapama tuşu varsa belki kapalı unutmuşsunzudur hocam bi bakın. Genişletmek için tıkla... Açık o kapatın tekrar açtım
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #19 kapanakapil dedi: Açık o kapatın tekrar açtım Genişletmek için tıkla... Valla hocam bilmiyorum o zaman.
kapanakapil dedi: Açık o kapatın tekrar açtım Genişletmek için tıkla... Valla hocam bilmiyorum o zaman.
K kapanakapil Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #20 pcci reis dedi: Valla hocam bilmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yinede