Öncelikle, günaydın..
1- İki işlemci arasında dağlar kadar fark yok ama dediğiniz gibi sonuçlar hep minimal düzeyde. Sadece 6700K'nın güç tüketimi 4790K ya göre daha az. Alacaksanız 6700K öneririm neden diye sorarsanız, hem DDR4 bir sistem toplamış olur hemde ileriye dönük olur
2- 980 ile 980Ti arasında oyununa göre değişen baya açık farklar var
buradan izleyerek oyun testlerini kafanızda ki soru işaretlerini götürebilirsiniz. İleride SLI 980Ti daha iyi olacaktır f/p açısından
MSI ve ASUS arasında bende kalmıştım MSI aldım çok memnunum hem program desteği olsun oyun için hemde yazılımsal desteği çok iyi ayrıca oyun felan da veriyor. Ben TC: Rainbow Sig Siege oyununu ve Rise of the Tomb Raider oyununu MSI'ın düzenlemiş olduğu kampanya yüzünden bedavaya aldım
3- TitanX'de alsanız 4K 144 Hz'ü besleyemezsiniz. Besleyemezsinizden kastım üzülürsünüz FPS'leri düşük görünce size tavsiyem ileride SLI 980Ti alınca 4K 144 Hz bir monitör almanız. Şuanda size 2K 144 Hz bir monitör işinizi 3-5 yıl hayli hayli görücektir. (Bu arada yer yer 980Ti TitanX'e fark atabiliyor aklınızda bulunsun
)
4- Güzel bir tercih yapmışsınız bütçe sıkıntınız yoksa MSI Gaming M9 alırsanız daha iyi olur. (Tabi DDR4 bir sistem toplayacaksınız)
5-Monitörünüzün Hz ne bağlı olan bir durum bu
Vsnyc 144 Hz se fps'yi 144 Hz sabitler mesela
İyi forumlar.