GTX 980 Tİ Tabanlı PC

hunsal

Hectopat
Daha fazla  
upload_2015-12-27_14-16-29.png

Öncelikle merhabalar. GTX 980Tİ li bir pc topladım. Uyunlu mudur ? Eksik gedik bir şey var mı sormak istedim yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle o bütçede bir bilgisayarda SSD olmaması biraz ayıp olmuş. Sanki 980Ti alabilmek için diğer bileşenlerden fazla kısmışsınız gibi geldi bana. Monitör eklememişsiniz sanıyorumki kendi monitörünüz var. Peki ya o monitör 980 Ti'ın hakkını verebilecek mi bunuda bir göz önünde bulundurmak lazım. Eğer 980 Ti ı hakkıyla kullanamıyorsanız o kadar para vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta size kazandırdığı ayrıcalıkları doğru düzgün kullanamıyorsanız ne önemi var?

Benim tavsiyem ekran kartından kısıp diğer bileşenlere eklenilmesi. O kasayı o ekran kartı ve o işlemciye hiç yakıştıramadım mesela. Ayrıca SSD almanızıda şiddetle tavsiye ediyorum en azından 120 GB lık bir SSD bile alsanız yararınıza olur, hiç değilse windowsu onun içine kurarsınız. GTX 980 Ti ı çok takıntı yapmamanızı öneriyorum eğer bütçeniz kısıtlıysa. O kartın hakkını verebilecek bir bilgisayar toplamak için en azından 6500-7000 TL arası bir bütçe gerekli benim düşünceme göre. Zaten bir düşünün sisteme ayırdığınız bütçenin 2/3 ünü ekran kartına vermişsiniz neredeyse.

Düzenleme: Ayrıca render yapmayı düşünmüyorsanız, 8GB ramde yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı