Öncelikle o bütçede bir bilgisayarda SSD olmaması biraz ayıp olmuş. Sanki 980Ti alabilmek için diğer bileşenlerden fazla kısmışsınız gibi geldi bana. Monitör eklememişsiniz sanıyorumki kendi monitörünüz var. Peki ya o monitör 980 Ti'ın hakkını verebilecek mi bunuda bir göz önünde bulundurmak lazım. Eğer 980 Ti ı hakkıyla kullanamıyorsanız o kadar para vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta size kazandırdığı ayrıcalıkları doğru düzgün kullanamıyorsanız ne önemi var?
Benim tavsiyem ekran kartından kısıp diğer bileşenlere eklenilmesi. O kasayı o ekran kartı ve o işlemciye hiç yakıştıramadım mesela. Ayrıca SSD almanızıda şiddetle tavsiye ediyorum en azından 120 GB lık bir SSD bile alsanız yararınıza olur, hiç değilse windowsu onun içine kurarsınız. GTX 980 Ti ı çok takıntı yapmamanızı öneriyorum eğer bütçeniz kısıtlıysa. O kartın hakkını verebilecek bir bilgisayar toplamak için en azından 6500-7000 TL arası bir bütçe gerekli benim düşünceme göre. Zaten bir düşünün sisteme ayırdığınız bütçenin 2/3 ünü ekran kartına vermişsiniz neredeyse.
Düzenleme: Ayrıca render yapmayı düşünmüyorsanız, 8GB ramde yeterli olur.