GTX 980 Ti ve i7-6700K Sistem Boşta Kitleniyor

Cesar

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

İnternette gezerken bile sayfa kitlenip donması yaşıyorum. Cad programlarında çizim yaparken geç tepki verip kasma ve yavaşlama yaşıyorum.

Belirttiğiniz düzeltmelerden"19H1 imajı ile format atma haricindekileri yaptım. Fakat bir düzelme olmadı.

O tür programlar sistem gereksinimi çok isterler sizin sorun yazılımsal değil gibi gözüküyor. Yetersiz donanımdan kaynaklı. Win 10 kategorisinde farklı bir konu açıp imzamdan Aida64 soncunu paylaşın sorununuzu da orada detaylı yazıp beni etiketleyin.
[/CODE]

AIDA64 dosyası

@Murat5038
Merhabalar,

İnternette gezerken bile sayfa kitlenip donması yaşıyorum. Cad programlarında çizim yaparken geç tepki verip kasma ve yavaşlama yaşıyorum.

Belirttiğiniz düzeltmelerden"19H1 imajı ile format atma haricindekileri yaptım. Fakat bir düzelme olmadı.

AIDA64 dosyası

@Murat5038
@Murat5038
@Murat5038

Son düzenleme:
Etiketiniz işlememiş hiçbiri. Konuda yazdığınızda gördüm. Verdiğiniz rapor işime yaramaz imzamda diye belirtmişim kafanıza göre çıkartmışsınız. Rehbere göre yapacaksınız.

Güncel build geçin demiştim geçmemişsiniz.
Ek olarak siz ne yapmışsınız böyle anakartı aldığınızdan beri hiç güncellenmemiş. Fabrika çıkışı BIOS kullanıyorsunuz hatta acilen BIOS güncelleyin:

Rehbere göre yaptım ama olmadıysa tekrar bakacağım.

Şu anda biosu güncelledim ama çok az fark bir iyileşme söz konusu. Güncel builde göre format attıktan sonra tekrar sonucu bildireceğim.
@Murat5038 merhaba

Bu linkteki windows 19H1 imajı olup olmadığını nasıl anlarım ? Doğru ise bunun ile format atacağım.
@Murat5038
@Murat5038 merhaba

Download Windows 10 Buradaki windows u ancak yükleyip bazı programları kurup deneme fırsatım oldu ve sonuç değişmedi ? Donanımsal mı sorun var ben bir şeyleri mi yanlış yapıyorum ?

Bundan sonra nasıl ilerlemeliyim ?
Güncel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı