Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mayıs 2021 #31 General Pong Krell dedi: Tamam Core clock ve Memory clock -100 olsun, Power limit ve temp limit arasındaki bağlanıtıyı kaldırın, kırmızı link yazan butona tıklayacaksınız, temp. Limit 80'de dursun Power Limit'i 70 yapın, sonra FurMark testi. Genişletmek için tıkla... FurMark yüklemekle uğraşmadan ağır bir oyuna girip denesem olur mu?
General Pong Krell dedi: Tamam Core clock ve Memory clock -100 olsun, Power limit ve temp limit arasındaki bağlanıtıyı kaldırın, kırmızı link yazan butona tıklayacaksınız, temp. Limit 80'de dursun Power Limit'i 70 yapın, sonra FurMark testi. Genişletmek için tıkla... FurMark yüklemekle uğraşmadan ağır bir oyuna girip denesem olur mu?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 9 Mayıs 2021 #32 Yüklemek uzun sürmez ama farketmez o da olur, Afterburner gösterge ayarları açık değil mi?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mayıs 2021 #33 General Pong Krell dedi: Yüklemek uzun sürmez ama farketmez o da olur, Afterburner gösterge ayarları açık değil mi? Genişletmek için tıkla... Pek bir değişiklik olmadı, FPS sınırını kaldırdım ve 84-85 dereceleri gördü yine ve fan hızı da hemen hemen hiç değişmedi.
General Pong Krell dedi: Yüklemek uzun sürmez ama farketmez o da olur, Afterburner gösterge ayarları açık değil mi? Genişletmek için tıkla... Pek bir değişiklik olmadı, FPS sınırını kaldırdım ve 84-85 dereceleri gördü yine ve fan hızı da hemen hemen hiç değişmedi.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 9 Mayıs 2021 #34 Power limit 30 yapıp dener misin bir de?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mayıs 2021 #35 General Pong Krell dedi: Power limit 30 yapıp dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... 66'nın altına inmiyor.
General Pong Krell dedi: Power limit 30 yapıp dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... 66'nın altına inmiyor.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 9 Mayıs 2021 #36 NVIDIA'nın uygulaması var mı sizde?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mayıs 2021 #37 General Pong Krell dedi: NVIDIA'nın uygulaması var mı sizde? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'ı kastediyorsanız evet var.
General Pong Krell dedi: NVIDIA'nın uygulaması var mı sizde? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'ı kastediyorsanız evet var.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 9 Mayıs 2021 #38 Evet, orada AMD'de olduğu gibi ayarların olduğu bölüm var mı? Ben hep AMD kart kullanıdığım için bilmiyorum var ise oradan yapmayı deneyelim.
Evet, orada AMD'de olduğu gibi ayarların olduğu bölüm var mı? Ben hep AMD kart kullanıdığım için bilmiyorum var ise oradan yapmayı deneyelim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.350 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 9 Mayıs 2021 #39 Ben, MSI GTX 980 Gaming ekran kartımı şu fan ayarında kullanıyorum, tavsiye ederim.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mayıs 2021 #40 Lee Yubin dedi: Ben, MSI GTX 980 Gaming ekran kartımı şu fan ayarında kullanıyorum, tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1015859 Genişletmek için tıkla... Aslında fan hızını elle %80'e getirdiğimde 79 dereceyi geçmiyor fakat biraz fazla ses çıkarmaya başlıyor, ben de başka çözüm yolları arıyorum. General Pong Krell dedi: Evet, orada AMD'de olduğu gibi ayarların olduğu bölüm var mı? Ben hep AMD kart kullanıdığım için bilmiyorum var ise oradan yapmayı deneyelim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok, öyle bir şey kullanana da denk gelmedim.
Lee Yubin dedi: Ben, MSI GTX 980 Gaming ekran kartımı şu fan ayarında kullanıyorum, tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1015859 Genişletmek için tıkla... Aslında fan hızını elle %80'e getirdiğimde 79 dereceyi geçmiyor fakat biraz fazla ses çıkarmaya başlıyor, ben de başka çözüm yolları arıyorum. General Pong Krell dedi: Evet, orada AMD'de olduğu gibi ayarların olduğu bölüm var mı? Ben hep AMD kart kullanıdığım için bilmiyorum var ise oradan yapmayı deneyelim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok, öyle bir şey kullanana da denk gelmedim.