GTX 980 ve i5 4460 tabanlı Sistem Toplama

YusufAksoy

Hectopat
Daha fazla  
Önce overclock edilebilir sistem ve gtx 970 almayı düşünüyodum fakat gtx 980 ile bu sistem daha uygun ve daha cazip geldi. SSD ve monitöru ayrı alıcam. Sizce sistem nasıl, darboğaz olur mu? Amacım bu fiyata en iyi oyun performansına ulaşmak. Yeterli midir sizce? Yardımcı olur musunuz?

Screenshot_2015-09-21-21-12-31.png
Screenshot_2015-09-21-21-12-44.png

Galax GTX970 HOF alıp GTX980 performansına erişebilirsin. Bu sayede anakartını MSI gamin5 ile değiştirip mükemmel bir performans elde edersin.

Marka fark etmezde 980 Ti almadığın sürece 970 modelinden daha farklı olacağını sanmıyorum. Kullanıcı incelemelerinde farkları gösteriyorlar. Aradaki fiyat farkına göre bir yükseklikte çözünürlük yok. Ekran kartından kısacağın bütçeyi farklı yere yatırabilirsin.

Bence topladığı sistem çok iyi 970 ile arasında fark var merak etme. 980 orta bir kart eğer 970 almak istemiyorum biraz daha param var diyorsan ve 980 Ti alamam diyorsan 980 iyi bir seçenek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı