GTX 980 ve MSI Z97 Gaming 7 Sistem vs GTX 980 SLI ve Asus Rampage V Extream Seçimi

MustafaKsk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, dun forumunuza uye oldum. Su an bır sıstem almak uzereyım. Dünden beri forumunuzu takıp edıyorum ve forumda hayalı sistem denılen bır baslık var cogunlukla. Herkes almıycagı ya da canı sıkıldıkları ıcın topladıkları sistemler var. Öncelıkle buna deyınelım ben bir sistem toplamak istiyorum benı 4-5 yıl ulturada göturebılecek bır sistem su da varkı oyle bır sıstem 7000-10000 tl arası degişiyor. Ben kendıme Türkiye'den bir sistem topladım ve babamın işi yurt dısında oldugu ıcınde yurt dısı sıstemıde topladım, bana önerilerinizi suanrsanız sevınırım.

• 4790k
  • corsaır 2400 8 gb ram
  • corsaır 750w 80 gold
  • msı z97 gamıng 7
  • gtx 980 msı
  • zalman z11 plus neo
  • benq 144hz 1ms monıtor
  • ssd samsung evo 850 250
  • 1 tb hardısk
  • cooler master v8 turkıyeden alıcagım sısıtem 7200 tl

Bu ise yurtdısından alabılecegım sıstem. Fiyat ise 9750 tl.
  • 5690x
  • gtx 980 slı
  • asus rampage v extream
  • cooler master v8
  • corsaır 1000w gold 80 plus psu
  • corsaır 780 t whıte kasa
  • gskill ripjaws 2400 hz 16 gb ram
  • ssd samsung 850 evo 250 gb
  • 1tb hardısk
Acer 4k 144 Hz 1ms monıtor veya bu sısteme titan x slı olabılır aynı fıyata gelıyor @Silinen üye dunden berı sızı takıp edıyorum. İyı sıstemler ortaya cıkarıyorsunuz ve forumda sevılen bırısınız sanırım. Yardım edersenız sevinirm arkadaslar, tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
10000 TL'ye sistem almak. Vay be, ne kadar güzel. Bunu öneririm. (980 SLI FullHD'de boşa gider. 970 her oyunda hayli hayli yeterken 970 SLI ile R9 295X2'nin performansını geçebilirsiniz. Güncel oyunlar SLI desteklemekte ve gelecek nesilin oyunları ile SLI ve CF tam performansına ulaşacak. Aklınızda SLI hakkında bir şüphe olmasın.)

Çok güzel bir sistem olmus ama soyle bır sıkıntım var Endülüs Bey. Babamın Amazon'da 1000 dollarlık bır kullanım lımıtı var. Yurt dısından alırsam 10000TL'ye kadar alabılırim. Turkıye'de en fazla 7200 tl sınırım var onu daha onceden belırtmedıgım ıcın özür dilerım ve sıstemde GTX 980 slı yoksa titan x slımı daha ıyı olur ve sıstemde sadece oyun oynıcagım ama benı 4-5 göturmesını ıstıyorum yuksek ayarlarda. Bu dedıklerıme gore bir sistem toplarsanız sevınırım.

Dogru bı yere deyındınız benım demek ıstegım asıl konu su yurt dısıdan alıcagım sistem oyun icin iyimi uzun yılar ıcın ve yurt dısından alırsam gtx 980 slı yoksa titan x slımı ve turkıyede toplarsam kı buyuk ıhtımal boyle olucak 7000tl sınırım ama bana yurd dısı sistemide toplarsanız sevınırım yanı daha dogrusu yurt dısı sistemimi bir inceler ve eksık yada fazla larını soylersenız sevınırım.ayriyeten sistemi yurt ısı olursa cuma alıcam pazar elımde olucak turkıeyden alırsam perşembe alıcam bilginize.

Yurt dışından alırsanız bu sistemi alın. Ayrıca GTX 970 3x SLI'ın performansı TITAN X'e yaklaşmakta. 980 3x SLI ise bir nebze geçmekte. FullHD'de 970 3x SLI gani gani yeter, parayı çöpe atmaya gerek yok.

7200 TL'ye bu sistemi önerebilirim:

Şimdi soyle ıza edıyım, kendımı yurt dısından gtx 980 2xslımı yoksa gtx titan x 2slımı alıyım? Çünki aralarıdan cok az bır fıyat farkı var benım 5960x islemcii asus rampage v extreame hangısı daha ıyı olur oyun ıcın? Yurt ıcıden alırsam sızın sıstemınızı alıcam.

10000 TL'ye sistem toplamak deli cesareti ister

Su an alıcagım sıstem su, babamla konustum yurt dısında su an. Parçaları soyledı:

• 5960x
  • asus rampage v extream
  • titan x slı
  • gskill ripjaws 16 gb 2400
  • corsaır 1000w gold
  • corsaır 780t
  • ssd samsung 250 evo850
  • 1tb harddıks
  • cooler master v8
Acer 144 Hz 1ms 4k 27in monıtor sıstem 10000 tl su an. Tam tamınıa burdan baktıgım kadarıyla babam orda parçaları toplıycak ve fiyatını bana soylıycek pazartesi sistemi size atıcagım yine de bu sıstem ıyı olmus mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…