Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 28 Kasım 2015 #31 emrah bozkurt dedi: Range ya bekarız ya da 3 kere boşandın herhalde Genişletmek için tıkla... Yok daha evlenmedim hocam. Hazırlık işte bunlar.
emrah bozkurt dedi: Range ya bekarız ya da 3 kere boşandın herhalde Genişletmek için tıkla... Yok daha evlenmedim hocam. Hazırlık işte bunlar.
L LeventK Hectopat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #32 Evga 980 ti classfield alın asus almayın
emrah bozkurt Kilopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #33 LeventK dedi: Evga 980 ti classfield alın asus almayın Genişletmek için tıkla... Geç kaldın aldık artık...
LeventK dedi: Evga 980 ti classfield alın asus almayın Genişletmek için tıkla... Geç kaldın aldık artık...
Drood Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 290 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #34 Büyük geçmiş olsun hocam . Edit: 970'de gayet iyidir tam bir f/p ürünüdür yine ultra da açarsınız oyun performansı açısından yorum yapıyorum. Sadece bazı belli başlı fps'yi boğan ekran kartına yüklenen ince ayarları açmazsınız, yine aynı performansı alırsınız .
Büyük geçmiş olsun hocam . Edit: 970'de gayet iyidir tam bir f/p ürünüdür yine ultra da açarsınız oyun performansı açısından yorum yapıyorum. Sadece bazı belli başlı fps'yi boğan ekran kartına yüklenen ince ayarları açmazsınız, yine aynı performansı alırsınız .