GTX 980 vs Titan Z

Dodo52dodo

Hectopat
Daha fazla  
Gtx 980 mi daha iyi, Titan Z mi? Zahmet olmazsa Recep Abi ya da Ali Abi cevaplasın. Sizin yorumlarınıza da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırmanız yanlış. Titan Z çift GPU kullanırken, GTX 980 tek GPU kullanıyor. İlla ki cevap isterseniz, tabii ki Titan Z.

Bence fiyatına oranlarsak kesinlikle 980 o fiyata 3 tane gtx 980 alabilirsiniz

Reis arkadaş "hangisi iyi" diye sormuş tabiki de Titan Z

Fp32 ve Fp64 performansı olarak ağzımı açık bırakan bir kart. Benim gibi çiftli kayar nokta performansı arayan biriyseniz ve yüksek vram ihtiyacınız varsa 30 bin lira da olsa almayı düşüneceğiniz bir karttır. Rakibi 295x2'den daha az elektrik çeken, onun çektiği elektriği çektiğinde ondan daha fazla performans veren, çift titan olan karttır. Rakibi 295x2 çift 290 değil, oc edilmiş çift 290 dır.

Sanalpazarda 3995 lira olan karttır Titann Z. Oyun oynayan insanların yargılamaması gereken bir üretim amacı var o kartın. Resimdede görüldüğü üzere, 780ti'nin çiftli kayar nokta performansı kilitli ama Titan Black'in kilitsizdir.

Oyun oynayacaksan 980 al, 4K moniörün yoksa da itiraz etme yeter uzun süre sana.

Gtx 980 mi daha iyi, Titan Z mi? Zahmet olmazsa Recep Abi ya da Ali Abi cevaplasın. Sizin yorumlarınıza da açığım.
Tek kart alarak en iyi oyun performansını istiyorsan R9 295x2 veya Titan Z'den şaşmamalısın. İkisi arasında R9 295x2 performansı, sıvı soğutması ve fiyatı ile biraz daha iyi titan Z'ye göre. Ben de kendi R9 295X2'mi satıyorum. Piyasa fiyatının 1.000-1.500 Tl altına vercem. İlgilenir misin kartla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…