GTX 980Ti Coil Whine

Jaykover

Megapat
Yer
Beyoğlu
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Kartı Ocak ayında aldığımda sorun yoktu ancak zaman geçtikçe CW baş gösterdi ve ses gittikçe artıyor gibi. Şimdi bu kartın değişimi ya da iadesi mümkün mü? Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

İyi sosyaller.

Garantisi devam ediyor ocak ayında aldıysan daha 5 aylık. Yani garantiye verebilirsin. Ya onarırlar ya direk yenisiyle değiştirirler yada iade alırlar paranı verirler.

Seahawk su soğutmalı modelini almıştım, Firestrike Extreme testinden sonra kalıcı CW oldu kartta. Sorunu ve direkt olarak iade talebinde bulunduğum not ile beraber gönderdim kartı garantiye. Para iadesi aldım. Yeni mimari kartların geleceği vakitte para iadesi güzel denk geldi. Benim karttan hiçbir yerde stokta yoktu, muhtemelen bu yüzden para iadesi yaptılar. Sizin kart oldukça yaygın, hala daha stoklarda var. Yine de şansınızı deneyin, para iadesi istediğinizi belirtin.

Ses Çok Ciddi Derecede rahatsız ediyorsa, Hiç uğraşmayın direk geri iade edin, Yok düşük seviye'de çıkıyorsa sizin bileceğiniz bir iş, C.w. donanımsal bir sorun değil kartın performansına etki etmez sadece tiz bir ses yapar. Kiminde şiddetli bir şekilde ses yapar oyun zevkini baltalar, kimisinde sadece ekran kartı yüke girdiğinde ses çıkar kimisinde de çok az ses yapar fark edilmez bile, burada kritik soru ses çok yüksek mi oyun zevkini baltalayacak seviyede mi, eğer öyleyse hemen iade edin ve birebir değişim isteyin. (y)

Seahawk su soğutmalı modelini almıştım, Firestrike Extreme testinden sonra kalıcı CW oldu kartta. Sorunu ve direkt olarak iade talebinde bulunduğum not ile beraber gönderdim kartı garantiye. Para iadesi aldım. Yeni mimari kartların geleceği vakitte para iadesi güzel denk geldi. Benim karttan hiçbir yerde stokta yoktu, muhtemelen bu yüzden para iadesi yaptılar. Sizin kart oldukça yaygın, hala daha stoklarda var. Yine de şansınızı deneyin, para iadesi istediğinizi belirtin.
Dediğiniz gibi, muhtemelen stok durumundan para iadesi yapmışlardır. Güzel denk gelmiş. Pascal şimdiden hayırlı olsun. :)

Ses Çok Ciddi Derecede rahatsız ediyorsa, Hiç uğraşmayın direk geri iade edin, Yok düşük seviye'de çıkıyorsa sizin bileceğiniz bir iş, C.w. donanımsal bir sorun değil kartın performansına etki etmez sadece tiz bir ses yapar. Kiminde şiddetli bir şekilde ses yapar oyun zevkini baltalar, kimisinde sadece ekran kartı yüke girdiğinde ses çıkar kimisinde de çok az ses yapar fark edilmez bile, burada kritik soru ses çok yüksek mi oyun zevkini baltalayacak seviyede mi, eğer öyleyse hemen iade edin ve birebir değişim isteyin. (y)
Ses giderek artıyor gibi geldi bana. Rahatsız ediyor. Oyun esnasında çok fazla olmasa da Loading ekranlarında düdüklü tencere gibi mübarek.

Hangi marka GTX 980 Ti kullanıyorsunuz ?
MSI.

Evet çok bir fark olmayacak, ama fark olacak be güzel kardeşim aynı paraya alabileceğin bir kart olabilir bence beklemelisin fark için değil yeni mimari için güncel olman her yönden sana avantaj.

GTX980Ti yerine GTX1070 çok daha uygun bir kart. Hem enerji verimliliği hem performans hem de fiyat açısından 980Ti'den daha ileride olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı