PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #11 Çıkınca herkes hayal kırıklığına uğrayıcak.
Jaykover Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 167 Yer Beyoğlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2016 #12 PcKologX dedi: Çıkınca herkes hayal kırıklığına uğrayıcak. Genişletmek için tıkla... Ben öyle olacağını sanmıyorum. Elbette performans ve enerji verimliliği açısından iyileştirmeler var. Ancak durup bir süre öteden izleme, kullanıcı yorumlarını ve testleri takip etme/inceleme taraftarıyım.
PcKologX dedi: Çıkınca herkes hayal kırıklığına uğrayıcak. Genişletmek için tıkla... Ben öyle olacağını sanmıyorum. Elbette performans ve enerji verimliliği açısından iyileştirmeler var. Ancak durup bir süre öteden izleme, kullanıcı yorumlarını ve testleri takip etme/inceleme taraftarıyım.
Asabi Kilopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 899 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer DÜZCE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek GIDA MÜHENDİSİ 15 Mayıs 2016 #13 Bence GTX970 980 ve 980Ti kullanıcıları için büyük hayal kırıklığı olacak. Özellikle son 3 ay içerisinde kart alanlar için.
Bence GTX970 980 ve 980Ti kullanıcıları için büyük hayal kırıklığı olacak. Özellikle son 3 ay içerisinde kart alanlar için.