M.Efe.Ceylan
Hectopat
Daha fazla
Yakın zamanda yeni bir sistem toplamak gibi bir niyetim var ve sağ olsunlar forumda çok yardım ediyorlar. Kullanmaya niyetli olduğum kart MSI Gtx 980Ti Golden Edition. İleride SLI ile sayılarını çoğaltmak gibi bir niyetim var. Ama bu ileriye dönük bir plan ve Golden Edition sınırlı üretim bir model. SLI ise biraz seçici bir konfigürasyon.
Golden edition normal GTX 980 Ti ile SLI bağlantısı kurabilir mi?
Yabancı bir forumda okuduğuma göre kartın modeli aynı olduğu sürece markası, serisi ya da fabrika çıkışı OC'li olup olmaması bir şey değiştirmiyormuş. Yani ABC markasının GTX 980'ni ile XYZ markasının GTX980 OC editionu SLI yapılabiliyor diyor. Emin olamadığım için sizlere de sormak istiyorum.
Yani diyelimki 980 Ti Golden Edition, Sea Hawk ve Lightning olmak üzere 3 kartı aynı Nvidia temeline sahip olduğu için SLI ile birbirine bağlamam mümkün mü?
Golden edition normal GTX 980 Ti ile SLI bağlantısı kurabilir mi?
Yabancı bir forumda okuduğuma göre kartın modeli aynı olduğu sürece markası, serisi ya da fabrika çıkışı OC'li olup olmaması bir şey değiştirmiyormuş. Yani ABC markasının GTX 980'ni ile XYZ markasının GTX980 OC editionu SLI yapılabiliyor diyor. Emin olamadığım için sizlere de sormak istiyorum.
Yani diyelimki 980 Ti Golden Edition, Sea Hawk ve Lightning olmak üzere 3 kartı aynı Nvidia temeline sahip olduğu için SLI ile birbirine bağlamam mümkün mü?