GTX 980Ti i7 6700K DDR4 Sistem Toplama

volkanFB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,

Aşağıda listesini vereceğim sistemi bu hafta içinde alacağım bütçe 8000TL. Listeyi ben yaptım ancak doğrusu yanlışı var mıdır, değişmesi gereken eklenmesi veya çıkarılması gereken bir şey var mıdır? Darboğaz yapar mı ? Kasa güç kaynağı ve sogutma yeterli midir? Sizinde düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz ile değerlendirmenizi rica ediyorum. Son rötuşları beraber yapalım.

Sistem gerçekten çok güzel fakat böyle yüksek bütçeler görünce gözüm 144hz monitör arıyor. Bence kesinlikle ya bütçe arttırıp ya da ufak parça düşürmeleri ile 144hz monitör almalısınız.

1.si Sıvı Soğutmayı Thermaltake yaparsanız 261 TL düşer
2.si SSD 120 GB SANDISK ULTRA alırsanız 228 TL düşer
Son olarak 144hz Mönitör alırsanız işte o zaman şahane olur

Hele Vatanbilgisayar değil de Webdenal-Hepsiburada-Sinerji gibi sitelerden toplarsanız...sizden kralı yoktur Hemde bütçeyi aşmamış olursunuz

Kesinlikle katılıyorum.

Kasanın markasını daha önce hiç görmedim.

Sinerjiden alırsanız çok çok daha iyi bir sistem elde edersiniz.

Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra Türkçe kullanımından ötürü 1 gün ceza yedim hatamı bilmiyorum ama demek ki yapmışız bir şeyler ve haliyle yorumlarınıza cevap atamadım ancak değerlendirdim.
Öncelikle bu sistem bütçemi bir hayli zorluyor ve maalesef 144hz monitör koyamıyorum umarım monitörü yaza 144hz yaparız.
@Silinen üye @Emir9900 @TechnoDİNÇ Arkadaşlar yorumlarınızı değerlendirdim sinerji ve nova bilgisayardan da liste oluşturdum bunları sizle paylaşacağım son durumu bir kontrol edin. Sinerji ve Nova üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı sadece kasa farklılıklarından olan fiyat farklılıkları oluyor ve sinerjide Windows 10 100 tl daha ucuz fakat vatan bilgisayardan çok daha hesaplı ancak taksit ile ödemeye yapacağınız zaman fiyatlar nova ve sinerjide 500-600 tl civarında yükselirken vatanda aynı kalıyor. Ankara da yaşadığım için sanırım nova bilgisayardan alışveriş yapacağım belki bazı parçaları sinerjiden temin edebilirim. Beraber son durumu bir kontrol edelim arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• nova.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 393
  • snerjiliste.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 375
  • vatannnnnnnn.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 394
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…