GTX 980Ti Sisteme Gaming Monitör Tavsiyesi

EmreAltan

Hectopat
Yer
Erzurum,Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Selamlar herkese. Eylül ayının ortalarında elime yüklü bir miktar para geçeceğinden sistemimi yenileme kararı aldım ve bu sisteme sizden iyi bir monitör tavsiyesi isteyeceğim bütçem 1500-2000 lira tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistemin diğer parçaları bunlar olacak onlar hakkında da önerilerinizi alabilirim.

İntel Core İ7 6700K İşlemci
MSI Z170A GamingM7 Anakart
MSI GTX980Ti Gaming 6G Ekran Kartı
Samsung 850 EVO 250 GB SSD
Kingston XMP Predator 4x4 2400 MHz Ram
Segate 1TB 7200RPM HDD
Corsair H100i GTX Sıvı Soğutma
Corsair 850W +80 Bronze Güç Kaynağı
Corsair 450D Mid Tower Kasa
Asus 24F1ST 24x Sata DVD Rw

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim topladığım kasanın aynısı nerdeyse Bu sisteme 1080p olarak asus vg248qe önerebilirim. Ama bütçen güzel 4k monitörde düşünebilirsin.

Açıkçası bütçem olsa bende g-sync içeren bir monitör alacağım ama görüldüğü üzere oldukça pahalılar. Ama eğer bütçeni zorlayabilirsen g-sync içeren bir monitör almanı tavsiye ederim.

Sanırım @MutluEgemen arkadaşımızın önerdiği monitörü alacağım. Araştırmalarım sonucu bu monitörün bana uygun olduğunu farkettim. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Daha farklı önerisi olan varsa onlarıda alabilirim.

@B0BiaSS önerdiğiniz monitör giriş gecikmesinden dolayı oyun için pek uygun değil yinede öneriniz için teşekkür ederim.

O sisteme en azından 1440P bir monitör almalısın. 1080P için GTX970 bile yeterli.
DSR yapamaz mı ? Ayrıca eğer Amazon'dan alabiliyorsanız bütün vergiler dahil 2200 gibi bir fiyata ROG Swift alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…