GTX Strix 980 Ti mi yoksa Referans GTX 980 ti mi?

mustafa avicii

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. Ben yeni sistem topluyorum ve hayrı hazırda iyi bişeyler olsun diyorum. 4k oyun icin alacagım. GTX 980 ti ekran kartını almayı düşünüyorum. Asus strix gtx980 ti'den mi daha iyi performans alırım yoksa refarans gtx980 ti'den mi ya da 2016 cıkacak daha iyi ekran kartı modeli düşünmeli miyim bu kartların fiyatlarına göre ? Cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle markalı kartlar daha iyidir. Zaten referans ilk çıkış oluyor. Asus MSI vb. diğer markalar soğutucu koyuyor overclock seçenekleri sunuyor yani herşeyi ile marka almalısınız. Marka dediğimde belli bi marka değil yani referans olmasın. Tabi markalarında birbirlerine göre ufak farkları oluyor biraz daha iyi soğutma biraz daha yüksek overclock. İleride çıkacak ekran kartları ne derece performanslı olur bilmiyorum ama şuan en iyi kartlardan birisi 980 Ti dir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı