R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #1 GTX Tantilla mouse ne kadar uğraşsam da bir türlü makro yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen biri varsa yardım edebilir mi?
GTX Tantilla mouse ne kadar uğraşsam da bir türlü makro yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Coramino Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 965 26 Mayıs 2022 #2 Yazılımını indirdiğin halde mi yapamıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS R rider 99 Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 50 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 Coramino dedi: Yazılımını indirdiğin halde mi yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet yazılımını indirip makro kısmına geldim makro kısmında herhangi bir işlem yapamıyorum yapamıyorum dan kastım su makro eklemek için bir tuş yok Artı 0 Eksi
Coramino dedi: Yazılımını indirdiğin halde mi yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet yazılımını indirip makro kısmına geldim makro kısmında herhangi bir işlem yapamıyorum yapamıyorum dan kastım su makro eklemek için bir tuş yok