mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2013 #1 GTX Titan LE duyuruldu arkadaşlar yonga aynı sadece GTX Titan özelliklerinden kısılarak yapılmış bir kart ve GTX 680 fiyatına sahip olacak. İlk görsel...
GTX Titan LE duyuruldu arkadaşlar yonga aynı sadece GTX Titan özelliklerinden kısılarak yapılmış bir kart ve GTX 680 fiyatına sahip olacak. İlk görsel...
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 13 Nisan 2013 #2 Performans?
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2013 #3 GTX 680'le TİTAN arasında bir yerlerdedir diye düşünüyorum. En mantıklısı bu.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2013 #4 İnşallah ben sistem alınca ya bu kart ya da Matrix Platinum Türkiye'de olur. GTX 680 almak yerine GTX Titan LE almak daha mantıklı.
İnşallah ben sistem alınca ya bu kart ya da Matrix Platinum Türkiye'de olur. GTX 680 almak yerine GTX Titan LE almak daha mantıklı.
bioazard Hectopat Katılım 16 Şubat 2013 Mesajlar 42 13 Nisan 2013 #5 mevsres dedi: İnşallah ben sistem alınca ya bu kart ya da Matrix Platinum Türkiye'de olur. GTX 680 almak yerine GTX Titan LE almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bende HD 7970 matrix almayı düşünüyorum ama vatan bilgisayarda matrix kaldırıldı herhalde haziranda çıkacak mı gelir mi vatana ?
mevsres dedi: İnşallah ben sistem alınca ya bu kart ya da Matrix Platinum Türkiye'de olur. GTX 680 almak yerine GTX Titan LE almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bende HD 7970 matrix almayı düşünüyorum ama vatan bilgisayarda matrix kaldırıldı herhalde haziranda çıkacak mı gelir mi vatana ?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2013 #6 Kart çıkmadığı için daha doğrusu Türkiye'ye gelmediği için resmini kaldırmışlar her halde milletin kafası karışmasın diye. Önceden resmi koymalarının nedeni bu kart bizde olacak buradan alın anlamında.
Kart çıkmadığı için daha doğrusu Türkiye'ye gelmediği için resmini kaldırmışlar her halde milletin kafası karışmasın diye. Önceden resmi koymalarının nedeni bu kart bizde olacak buradan alın anlamında.