GTX TITAN X Sistemin W İhtiyacı

OyunOyunda

Hectopat
Daha fazla  
Benim bir sorum var. Ben yakın zamanda bir sistem topladım ve siparişini verdim fakat kasanın içinden çıkacak olan güç kaynağının yetecemeyeceğinden şüpheleniyorum.

Topladığım sistem özellikleri şöyleydi;
Anakart: ASUS Z170-DELUXE Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3733MHz(O.C.)
Bellek: GSKILL 16GB (4x4GB) Ripjaws4 Mavi DDR4 3000MHz CL15 1.35V Ouad Kit Ram
İşlemci: Intel Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 İşlemci
Ekran Kartı: Evga GTX TITAN X Superclocked GDDR5 12GB 384Bit Nvidia GeForce DX12
Harddisk: WD 3.5'' 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200 Rpm 64MB Cache Harddisk
SSD: Samsung 250GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
Soğutma:Cooler Master Nepton 240M Sıvı Soğutma Sistemi

Kasa: Cooler Master HAF 912 Combat GX 80PLUS 750W MidT ATX

Sizce bu kasanın içindeki güç kaynağı yeterli mi yoksa ayrı bir güç kaynağı mı almalıyım ? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa katılıyorum, hayali sistem gibi duruyor. Bu denli güçlü bir sistem toplayacak'san eğer ekran kartını idarelik alıp 6 ay sonra çıkacak olan Pascal mimarili ekran kartlarından biriyle değiştir derim. Gerçi böyle bir sistem toplayacak bütçesi olanın bu dediğimi düşünmesi pek inandırıcı gelmiyor :) Güç kaynağında fazlasıyla yeterli.

Arkadaşa katılıyorum, hayali sistem gibi duruyor. Bu denli güçlü bir sistem toplayacak'san eğer ekran kartını idarelik alıp 6 ay sonra çıkacak olan Pascal mimarili ekran kartlarından biriyle değiştir derim. Gerçi böyle bir sistem toplayacak bütçesi olanın bu dediğimi düşünmesi pek inandırıcı gelmiyor :) Güç kaynağında fazlasıyla yeterli.
Pascal mimarisi 2016 eylül ayında çıkıcak. Yanı 1 yıl var daha ertelenmezse.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı