M memet5454 Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 32 15 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar yeni laptop aldım. Özellikleri şöyle: -i5 8300H. -8 GB RAM. -GTX 1050 ekran kartı. Bu özelliklere ve en düşük ayarları yapmama rağmen CS:GO'da FPS çok düşük (40-50'lerde). Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Arkadaşlar yeni laptop aldım. Özellikleri şöyle: -i5 8300H. -8 GB RAM. -GTX 1050 ekran kartı. Bu özelliklere ve en düşük ayarları yapmama rağmen CS:GO'da FPS çok düşük (40-50'lerde). Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rustyn Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 485 Çözümler 4 15 Nisan 2020 #2 Oyunu GTX 1050 ekran kartıyla başlattığından emin ol. Laptopların çoğunda çift ekran kartı bulunur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Oyunu GTX 1050 ekran kartıyla başlattığından emin ol. Laptopların çoğunda çift ekran kartı bulunur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HowAreYouToday Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2020 #3 aynı özellikte laptoba sahibim , yukarıda arkadaşın dediği gibi harici ekran kartı ile oyunu çalıştır.Şuan 150 fps en düşük ayarlarda alıyorum. Artı 0 Eksi
aynı özellikte laptoba sahibim , yukarıda arkadaşın dediği gibi harici ekran kartı ile oyunu çalıştır.Şuan 150 fps en düşük ayarlarda alıyorum.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #4 Oyunlarda performans alabilmek için dizüstü bilgisayarı prize takılı şekilde kullanmalı. Güç seçeneklerinden bilgisayarı yüksek performans seçeneğine almalı. Windows ve diğer yazılımlar güncel olmalı. NVIDIA GeForce Experience içinden ''sessiz mod'' açıksa kapatmalı. Artı 0 Eksi
Oyunlarda performans alabilmek için dizüstü bilgisayarı prize takılı şekilde kullanmalı. Güç seçeneklerinden bilgisayarı yüksek performans seçeneğine almalı. Windows ve diğer yazılımlar güncel olmalı. NVIDIA GeForce Experience içinden ''sessiz mod'' açıksa kapatmalı.