GTX1050 The Evil Within 2 Kasma Sorunu

Makaleler
1
-İ5 650
-4GB DDR3 1333Mhz RAM
-GTX1050 Aero ITX 2GB OC
-EVEREST 420W Power

Oyunda 32-40 FPS alıyorum orta ayarlarda. Fakat YouTube'da ki FPS testlerinde yüksek ayarlarda 40 FPS ve üstü alındığını gördüm. Bende ki bu problem nedir?

(Güncel sürücüleri yükleyemedim internetimde sıkıntı olduğu için. Yanında gelen CD'deki sürücüyü kurdum. Bugün güncelleyip deneneyeceğim. Umarım ondandır.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciye sahibim GTX 1050 Ti kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım işlemciden olduğunu sanmıyorum. Sorun RAM'iniz. 4 Gb çok yetersiz. Günümüz oyunları için 8 Gb bile yetersiz gelmeye başladı. RAM takviyesi yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Yani bende en önemli sorun olduğunu ve en az 4 GB daha takviye etmesini söyledim. Bu işlemci ile bir sorun yaşamayabilirsin ama, aynı oyunda, aynı ekran kartı ve daha iyi bir işlemci ile çok daha fazla FPS ve performans alınır. Önemli olan azami ne kadar performans alındığıdır. Ben aynı oyunda, aynı ekran kartı ile 2. nesil i5 ile 53 FPS alırken, 4. nesil i7 işlemci ile 78 FPS alıyorum. İşlemci faktörü bu arkadaşın yaşadığı sorunda RAM miktarının az olmasının yanında 2. etkendir. Yani i5 650 yerine, 4. nesil 4790 olsa en az % 100 performans farkı olacak, bu da FPS açısından en az neredeyse 30-35 FPS daha fazla demek. Tabi 4. nesil i7 için anakart değişmek gerekecektir. Gerek yok. Ben varsayarak söyledim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı