GTX1050 Ti FiveM FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

ervy

Kilopat
GTX1050 Ti 4 GB Gaming X
Ryzen 3 2200G.
8 GB RAM DDR4.
SSD 240 GB.

FiveM ve GTA 5 SSD de yüksek veya düşük ayarlarda oynasam da sürekli araçla giderken donate veya normal araç olsun drop yiyorum 60,50 FPS den 5,10 a düşüyor bazen 1'e düşüp donuyor 2,3 saniye sonra geliyor. Araç (normal insanların yanına giderken koşarken falan en düşük 50,60 alıyorum ama araçla drop yiyorum sürekli. ( pingim genellikle 23,25 arası )

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1050 Ti 4 GB Gaming X
Ryzen 3 2200G.
8 GB RAM DDR4.
SSD 240 GB.

FiveM ve GTA 5 SSD de yüksek veya düşük ayarlarda oynasam da sürekli araçla giderken donate veya normal araç olsun drop yiyorum 60,50 FPS den 5,10 a düşüyor bazen 1'e düşüp donuyor 2,3 saniye sonra geliyor. Araç (normal insanların yanına giderken koşarken falan en düşük 50,60 alıyorum ama araçla drop yiyorum sürekli. ( pingim genellikle 23,25 arası )

Ekran kartı sürücüsü güncel mi?

Kesinlikle RAM ile alakalı , 8 GB daha RAM takviyesi yapmalısın. Eğer 4+4 RAM kullanıyorsan yükseltmek maliyetli olabilir. 8 GB tek RAM varsa aynısından bir tane daha sipariş et sorun ortadan kalkacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı