GTX1050 Ti G4560 sistem GTA Online FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Axee

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
GTA Online da sıkça karşılaştığım bir sorun olan drop sorunu hakkında yardım isteyeceğim.
Öncelikle sistemim şu şekilde:
MSI H110M Pro-VD Intel H110 soket 1151/İntel Pentium G4560/ MSI GTX1050Tİ/Corsair 8 GB 2133MHz ram/1Tb Seagate 7200RPM HDD.
Aslında sorun biraz garip grafikleri ne kadar düşürsem de FPS hep aynı, drop hep var yani ben bu oyunu High ayarlarda oynadığımda yine 30-40 arası FPS alıyorum drop yiyorum normal ayarlarda yine 30-40 arası FPS alıp drop yiyorum ayrıca kimi zaman bu droplar 5-6 saniye kadar uzun sürüyor. Bu neden oluyor?

GTA Online da sıkça karşılaştığım bir sorun olan drop sorunu hakkında yardım isteyeceğim.
Öncelikle sistemim şu şekilde:
MSI H110M Pro-VD Intel H110 soket 1151/İntel Pentium G4560/ MSI GTX1050Tİ/Corsair 8 GB 2133MHz ram/1Tb Seagate 7200RPM HDD.
Aslında sorun biraz garip grafikleri ne kadar düşürsem de FPS hep aynı, drop hep var yani ben bu oyunu High ayarlarda oynadığımda yine 30-40 arası FPS alıyorum drop yiyorum normal ayarlarda yine 30-40 arası FPS alıp drop yiyorum ayrıca kimi zaman bu droplar 5-6 saniye kadar uzun sürüyor. Bu neden oluyor?

Normal.

Hocam Pentium yetersiz bence i5, i7, i9 deneyin FPS artar.
Ve
-SSD gerekli.
-RAM'de sorun yok.
-İşlemci gerekli.
-Ekran kartı gayet yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı