rowz7 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar GTX1050 Ti var, oyunlarda FPS artırmak için ayarları nasıl olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 17 Eylül 2023 #2 Unlost FPS arttırma.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.192 Makaleler 11 Çözümler 59 17 Eylül 2023 #3 rowz7 dedi: Arkadaşlar GTX1050 Ti var, oyunlarda FPS artırmak için ayarları nasıl olmalı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rowz7 dedi: Arkadaşlar GTX1050 Ti var, oyunlarda FPS artırmak için ayarları nasıl olmalı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 Maksimum performans ayarına al yeter.
rowz7 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 ahmxtygt dedi: Maksimum performans ayarına al yeter. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor başka ne yapabilirim
ahmxtygt dedi: Maksimum performans ayarına al yeter. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor başka ne yapabilirim
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Eylül 2023 #6 rowz7 dedi: Yetmiyor başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kartın o kadar gücü var demek ki. Kartı değiştirmekten başka şansın yok. Eskidi artık zaten.
rowz7 dedi: Yetmiyor başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kartın o kadar gücü var demek ki. Kartı değiştirmekten başka şansın yok. Eskidi artık zaten.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #7 rowz7 dedi: Yetmiyor başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Ekran kartın eski hocam ne yapalım yeni kart alma vakti gelmiş.
rowz7 dedi: Yetmiyor başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Ekran kartın eski hocam ne yapalım yeni kart alma vakti gelmiş.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Eylül 2023 #8 rowz7 dedi: Yetmiyor başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... O GPU ile yapabilecegin cok da bir sey yok paran varsa yukseltme yap sat. Guclu de degil zaten.
rowz7 dedi: Yetmiyor başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... O GPU ile yapabilecegin cok da bir sey yok paran varsa yukseltme yap sat. Guclu de degil zaten.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #9 Uygun oyunlarda FSR açmak, ekran ölçeğini düşürmek, çözünürlük düşürmek. Seçenekler bunlar. Zamanının F/P kartı ama artık epey eskidi.
Uygun oyunlarda FSR açmak, ekran ölçeğini düşürmek, çözünürlük düşürmek. Seçenekler bunlar. Zamanının F/P kartı ama artık epey eskidi.
rowz7 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #10 Kokona Shiki dedi: O GPU ile yapabilecegin cok da bir şey yok paran varsa yukseltme yap sat. Guclu de degil zaten. Genişletmek için tıkla... PC'den anlamıyorum tek oyun oynuyorum Point Blank 200 FPS limitini acıyorum akıcı oluyor oyuncu sayısı artınca akıcılığı gidiyor işlemcim Ryzen 3 1200 midgardian dedi: Uygun oyunlarda FSR açmak, ekran ölçeğini düşürmek, çözünürlük düşürmek. Seçenekler bunlar. Zamanının F/P kartı ama artık epey eskidi. Genişletmek için tıkla... PC'den anlamıyorum tek oyun oynuyorum Point Blank 200 FPS limitini acıyorum akıcı oluyor oyuncu sayısı artınca akıcılığı gidiyor işlemcim Ryzen 3 1200
Kokona Shiki dedi: O GPU ile yapabilecegin cok da bir şey yok paran varsa yukseltme yap sat. Guclu de degil zaten. Genişletmek için tıkla... PC'den anlamıyorum tek oyun oynuyorum Point Blank 200 FPS limitini acıyorum akıcı oluyor oyuncu sayısı artınca akıcılığı gidiyor işlemcim Ryzen 3 1200 midgardian dedi: Uygun oyunlarda FSR açmak, ekran ölçeğini düşürmek, çözünürlük düşürmek. Seçenekler bunlar. Zamanının F/P kartı ama artık epey eskidi. Genişletmek için tıkla... PC'den anlamıyorum tek oyun oynuyorum Point Blank 200 FPS limitini acıyorum akıcı oluyor oyuncu sayısı artınca akıcılığı gidiyor işlemcim Ryzen 3 1200