onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 Anıl bağrıaçık dedi: 4.5 yıl önce aldım ilk aldığımda 400+ bile alıyordum şu an imkanı yok 160 üstünü görmüyor. 1650x1080 oynuyordum ekranım öyleydi. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyor olabilirmisn bundan önce 1050 Ti kullandım bende maks aldığım FPS 200 250 arası bir ekran kartının performansı o kadar düşmez.
Anıl bağrıaçık dedi: 4.5 yıl önce aldım ilk aldığımda 400+ bile alıyordum şu an imkanı yok 160 üstünü görmüyor. 1650x1080 oynuyordum ekranım öyleydi. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyor olabilirmisn bundan önce 1050 Ti kullandım bende maks aldığım FPS 200 250 arası bir ekran kartının performansı o kadar düşmez.
Anıl bağrıaçık Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 onur erol duman dedi: Yanlış hatırlıyor olabilirmisn bundan önce 1050 Ti kullandım bende maks aldığım FPS 200 250 arası bir ekran kartının performansı o kadar düşmez. Genişletmek için tıkla... Yok sonuna kadar doğru hatırlıyorum abi OBS açıp en yüksek kalitede video kaydı başlattığımda 200-250ye düşüyordu
onur erol duman dedi: Yanlış hatırlıyor olabilirmisn bundan önce 1050 Ti kullandım bende maks aldığım FPS 200 250 arası bir ekran kartının performansı o kadar düşmez. Genişletmek için tıkla... Yok sonuna kadar doğru hatırlıyorum abi OBS açıp en yüksek kalitede video kaydı başlattığımda 200-250ye düşüyordu
onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Anıl bağrıaçık dedi: Yok sonuna kadar doğru hatırlıyorum abi. OBS açıp en yüksek kalitede video kaydı başlattığımda 200-250ye düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Normalin dışında bir düşüş var bilemedim neredeyse %70 düşmüş performansı.
Anıl bağrıaçık dedi: Yok sonuna kadar doğru hatırlıyorum abi. OBS açıp en yüksek kalitede video kaydı başlattığımda 200-250ye düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Normalin dışında bir düşüş var bilemedim neredeyse %70 düşmüş performansı.
Anıl bağrıaçık Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #14 onur erol duman dedi: Normalin dışında bir düşüş var bilemedim neredeyse %70 düşmüş performansı. Genişletmek için tıkla... Dicem hani kullandıkça eskir falan ama muazzam bi performans düşüşü var
onur erol duman dedi: Normalin dışında bir düşüş var bilemedim neredeyse %70 düşmüş performansı. Genişletmek için tıkla... Dicem hani kullandıkça eskir falan ama muazzam bi performans düşüşü var
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #15 Driver Booster yüzünden olmuş büyük ihtimal. USB ile tekrar Windows 10 kur SSD'ye ardından driverları kendin yükle.
Driver Booster yüzünden olmuş büyük ihtimal. USB ile tekrar Windows 10 kur SSD'ye ardından driverları kendin yükle.
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 14 Ocak 2021 #16 Chipsetini ve ekran kartı driverini kendin yükle çipseti AMD software yazarak ekran kartını da NVIDIA software yazarak gidebilirsin.
Chipsetini ve ekran kartı driverini kendin yükle çipseti AMD software yazarak ekran kartını da NVIDIA software yazarak gidebilirsin.
Anıl bağrıaçık Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #17 CryCasher dedi: Chipsetini ve ekran kartı driverini kendin yükle çipseti AMD software yazarak ekran kartını da NVIDIA software yazarak gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler ugureryavuz dedi: Driver Booster yüzünden olmuş büyük ihtimal. USB ile tekrar Windows 10 kur SSD'ye ardından driverları kendin yükle. Genişletmek için tıkla... O kötü etkiler mi ki?
CryCasher dedi: Chipsetini ve ekran kartı driverini kendin yükle çipseti AMD software yazarak ekran kartını da NVIDIA software yazarak gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler ugureryavuz dedi: Driver Booster yüzünden olmuş büyük ihtimal. USB ile tekrar Windows 10 kur SSD'ye ardından driverları kendin yükle. Genişletmek için tıkla... O kötü etkiler mi ki?