GTX1050 ve i5-4590 Sistemin Oyun Performansı

15ferhat15

Hectopat
Daha fazla  
Technopat GTX1050'yi incelemeden önce Ti modelini almayı düşünüyordum. Fakat gördüm ki, 1050 modeli de gayet iyi performans veriyor. Fiyatını hak eden bir kart mı? GTA 5'i yüksek ve en yüksek ayarlarda i5-4590 ile ortalama kaç FPS alırım? The Forest, ETS2 gibi oyunlarda yine aynı yüksek ve en yüksek ayarlarda 60FPS üstü oynayabilir miyim?

İşlemcin iyi, GTX 1050 Ti alırsan daha uzun süre kullanırsın. GTA 5'i yüksek ayarlarda GTX 1050 Ti ile minimum 50 FPS'i garanti ediyorum. Şehir içinde veya çalılıklarda 40'a kadar düşebilir. The Forest'da bir şey demek istemiyorum çünkü oyunun optimizasyonu pekte iyi değil. Youtube'dan videolara bakabilirsin benchmark ile ilgili. ETS 2'de en yüksek ayarlarda 70 FPS civarı bir değer alırsın. Bu yine şehir içinde 50'ye kadar düşebilir. GTX 1050 ile işler değişir çünkü çoğu oyun yüksek ve en yüksek ayarlarda 2GB'ın üzerinde VRAM kullanıyor. Yani GTX 1050 pekte mantıklı bir çözüm değil. Alabilirseniz GTX 1050 Ti 4GB modelini alın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı