GTX1050 ve i5-650 Sistem

Makaleler
1
-İ5 650
-4 GB RAM
-MSI GTX1050 Aero ITX 2GB
-420W Everest POWER

Sizce bu sistem kaç yıl daha oyunları rahat oynatır?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM yetersiz. En az 8GB olmalı artık. Ayrıca PSU'da kötü. Everest almamalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Fer
Sanırım Turbox geçmiş olsun. Paran ot yoluna gitmiş. Rahat falan oynatmaz oyunları. Para biriktir yenisini toplayalım.

İfadeler: Fer
-İ5 650
-4 GB RAM
-MSI GTX1050 Aero ITX 2GB
-420W Everest POWER

Sizce bu sistem kaç yıl daha oyunları rahat oynatır?
Sıfır yıl rahat oynatır.
Çünkü işlemciniz çok eski bir nesilden geliyor.
Güç kaynağınız yarın en büyük sorun kaynağınız olabilir.
4 GB RAM iş yerlerinde bile günlük kullanımda yetmez oldu. Şahsen ben ofiste bile 8 GB RAM kullanıyorum. Eğer bütçeniz varsa güncel bir sistem toplayalım, yoksa ve bu sistem alınmışsa, güç kaynağı değiştirerek ve RAM ekleyerek idareten düşük ayalarda kullanılabilir

4 GB RAM ile online oyunlar ya da çok çok eski oyunlar harici bir oyun oynayamazsın. RAM'leri 8 GB yap. Anakartına uygun 2. el işlemci yükseltmesi ile bir süre götürür. PSU'da değiştir zamanla.

Islemci+anakart+ram'i sadece 80tl ye aldım. Uygun geldi bana açıkçası durumumda ona yetti. Ileride xeon 3440 düşünüyorum öneriler aldım bu yönde. Ram'de 1- 2 aya 4gb daha eklemeyi düşünüyorum. Şu an için çok karamsar yazmışsınız sanki ama genede teşekkürler önerileriniz için. Hayalimdeki sistem G4600 DDR4 8gb ram Aerocool 400w power, hayat bu işte ne yaparsın.

Bu arada PSU ücretsiz geldi.

O RAM'in yanına 8 GB RAM ilavesi yapın. Çin'den yine ucuz yollu Xeon X3440 alın. Sizi götürür bir süre daha. Fırsatınız olursa da PSU yenilemenizde çok fayda var.

Sanırım Turbox geçmiş olsun. Paran ot yoluna gitmiş. Rahat falan oynatmaz oyunları. Para biriktir yenisini toplayalım.
Turbox değil parçalari turboxtan çok daha ucuza aldım arkadaştan. Turbox almam hiçbirzaman. Anakart + ram + islemciye 80tl verdim. Ekran kartıni yeni aldım. Power'da ücretsiz deldi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…