GTX1050 ve Pentium G4560 darboğaz

Hocam darboğaz yapmaz ama ortalama 6 FPS kaybedeceksiniz ve GTA 5 gibi bir oyunda 10 FPS ye kadar kaybedeceksiniz. İ3 7100 vs g4560 videolarına bak büyük bir fark oluyor FPS de.
O daha çok RX 470 için geçerli.

Hocam darboğaz yapmaz ama ortalama 6 FPS kaybedeceksiniz ve GTA 5 gibi bir oyunda 10 FPS ye kadar kaybedeceksiniz. İ3 7100 vs g4560 videolarına bak büyük bir fark oluyor FPS de.
Fps kaybı olmaz. Bari bilmeden konuşmayın. İ3 7100 ile arasında en fazla %15'lik bir fark ve %70 daha fazla fiyat istiyor.

Fps kaybı olmaz. Bari bilmeden konuşmayın. İ3 7100 ile arasında en fazla %15'lik bir fark ve %70 daha fazla fiyat istiyor.
FPS kaybı olmaz mı? Testler yalan mı söylüyor?

islemci ayni performansi sergiliyorsa tabi ki pentium tercih
Aynı performansı sergileniyor.

GTX 1050 TI ile gayet uyumlu çalışıyor. GTX 1050 ile sen düşün artık. Fiyatının ucuz olmasına bakma fiyat/performans açısından belki en iyi ürün.

Açıkçası kendimde emin değilim.Büyük çoğunlukla darboğaz yapmaz. fakat Bazı oyunlar için çok az da olsa yapabilir diyorum çünkü açık dünya oyunlarda işlemci kullanımının yüksek olması gerektiğiyle ilgili bir söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum. Darboğaz yaparsa bu tarz bir sebepten yapabilir normal şartlar altında darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.

İşlemci ağırlıklı oyunda olur doğrudur onun dışında bir problem olmaz sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…