Hocam darboğaz yapmaz ama ortalama 6 FPS kaybedeceksiniz ve GTA 5 gibi bir oyunda 10 FPS ye kadar kaybedeceksiniz. İ3 7100 vs g4560 videolarına bak büyük bir fark oluyor FPS de.
Hocam darboğaz yapmaz ama ortalama 6 FPS kaybedeceksiniz ve GTA 5 gibi bir oyunda 10 FPS ye kadar kaybedeceksiniz. İ3 7100 vs g4560 videolarına bak büyük bir fark oluyor FPS de.
@150101
5-6-10 FPS için 250-300 TL fark vermeye değer mi sizce?[/g4560 dan i3 7100 e geçen bir arkadaşım 12 FPS fark olduğunu söylüyor GTA 5 de. Ek olarak daha fazla işlemciye yüklenen oyunlarda 15 in üstünde FPS artışı olduğunu söylüyor .
Açıkçası kendimde emin değilim.Büyük çoğunlukla darboğaz yapmaz. fakat Bazı oyunlar için çok az da olsa yapabilir diyorum çünkü açık dünya oyunlarda işlemci kullanımının yüksek olması gerektiğiyle ilgili bir söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum. Darboğaz yaparsa bu tarz bir sebepten yapabilir normal şartlar altında darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.
Sadece şunu diyeyim darboğaz'dan kaybın kazancından az olur. Yani almanı engelleyecek çapta darboğaz yaşamazsın. RX550 ile 40 FPS alıp darboğaz yaşamamak mı, 1050 alıp 60 yerine 55 FPS alıp az darboğaz yaşamak mı? Karar senin.