GTX1050Ti GPU %20 kullanıyor

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
GTX1050Ti ekran kartına sahibim. İşlemcim A10-7890K modeli. İşlemcimin bu kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Almadan önce youtubeden benchmarklarına baktığımda darboğaz çok az vardı. Ara sıra yapıyordu çok nadiren. FPS'lerde yüksekti. Fakat şimdi bende oyunlarda vs. ekran kartı kullanımım çok düşük. LoL oyununda ekran kartı kullanımım %20 ve işlemci kullanımım %80. Fakat Fortnite oyununda İşlemci kullanımım %100 ve ekran kartı kullanımım %30 civarlarında bunu nasıl arttırabileceğim yardımcı olabilecek var mı? Pubg oyununda da aynısı malesef işlemci kullanımım %100 ekran kartı kullanımım düşük. Ayarları yükseltince GPU kullanımım artıyor fakat FPS düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1050Ti ekran kartına sahibim. İşlemcim A10-7890K modeli. İşlemcimin bu kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Almadan önce youtubeden benchmarklarına baktığımda darboğaz çok az vardı. Ara sıra yapıyordu çok nadiren. FPS'lerde yüksekti. Fakat şimdi bende oyunlarda vs. ekran kartı kullanımım çok düşük. LoL oyununda ekran kartı kullanımım %20 ve işlemci kullanımım %80. Fakat Fortnite oyununda İşlemci kullanımım %100 ve ekran kartı kullanımım %30 civarlarında bunu nasıl arttırabileceğim yardımcı olabilecek var mı? Pubg oyununda da aynısı malesef işlemci kullanımım %100 ekran kartı kullanımım düşük. Ayarları yükseltince GPU kullanımım artıyor fakat FPS düşüyor.
Uygulamada sorun olabilir.

İnşallah dediğiniz gibidir. Çünkü 1050Ti zaten pahalı fiyata aldım ve performans kaybı yaşamak istemiyorum. Son 1 ayda performansım çok düştü zaten pubgde 80 fpsden 40 fpslere kadar düştüm. Fortnite oyununda ayarları yükselterek denedim gpu kullanımım 75 gibi değerlere çıktı fakat bu seferde oyun kasmaya, donmaya başladı. Ben düşük ayarlarda ekran kartımın %80-%85 gibi bir bölümünü kullandıramazmıyım? Böyle bir program vs. varmı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı