GTX1060 FPS düşüşü problemi

TTwort

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, sistemim her oyunda drop yiyor, acayip droplar. Afterburberdan değerlere bakıyorum, ekran kartımın 70-80'i kullanırken bir anda 0-10 dolaylarına düşüyor, işlemci çekirdekleri ara sıra 100'e vuruyor. 8 GB RAM'im var. 550W PSU'ya sahibim, sürücüleri sildim, kurdum, her şeyi denedim fakat bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızda donanımsal bir sorun olabilir. Ayrıca işlemci çekirdekleri de dahili ekran kartı gibi davrandığı için 100'e vuruyor olabilir. Şu karantina süreci geçtikten sonra Vatan, MediaMarkt gibi yetkili servislere götürüp kontrol ettirin (veya aldığınız yere/siteye söyleyin)

Işlemciniz nedir? Darboğaz oldugundan FPS düşmesi olabilir.

İ5 7400 işlemcim vardı pubgde aynı sorunları yaşıyodum cpu kullanımı hep 100 lerde geziyodu drop yiyordum eğer işlemcin benzeri bi işlemciyse kesinlikle işlemcini değiştir bişeyleri kurup kaldırmakla sorun düzelmiyor ben r5 3600 aldım dropun d si kalmadı

Işlemciniz nedir? Darboğaz oldugundan FPS düşmesi olabilir.
ryzen5 1600
az önce worls war z de denedim oyun oynancak gibi değil yüksek ayarlarda ram kullanımı 7700mb acaba ram dar boğaz mı yapıyor işlemci çekirdekleri tek tük 100e vurduğu oldu ekran kartı 80 90 dolaylarında

1600 AF mi değilse sorununuz normal olabilir 1600 AF ise RAM almaniz durumunda düzelir sorun bence.

8 GB RAM günümüz oyunlarında yetersiz kalmaktadır. Üstüne tek kanal RAM kullanımı da işlemci performansını sınırlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ram kullanımına dikkat ederseniz işletim sistemi vs.'ye yer kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…