GTX1060 Kasaya Sığmıyor

Her ne yapmaya karar verirsen kasayı tamamen boşalttıktan sonra yap. Anakartı PSU yu cd-rom u sök. Eğer işten anlamıyor isen elin yatkın değil ise bilgisayarcıya götür o bakar ayarlar. Olmayacaksa da olmaz der.

Anakart takılıyken ekran kartının geleceği yeri kalem ile işaretle. Daha sonra kasayı boşalt öyle yap işlemi. Ben kesinlikle önermiyorum kendin halletmeye çalışmanı.

Haklısın ben en iyisi bilgisayarcıya gideyim? Anlar mısın bilmiyorum ama kasamda 500w güç kaynağı var o yönden sıkıntı çıkarmaz değil mi? Yeni ekran kartları çok yemiyor diye biliyorum.

Haklısın ben en iyisi bilgisayarcıya gideyim? Anlar mısın bilmiyorum ama kasamda 500w güç kaynağı var o yönden sıkıntı çıkarmaz değil mi? Yeni ekran kartları çok yemiyor diye biliyorum.

İşlemci + Ekran Kartı + Soğutucunun güç tüketimini hesaplayarak öğrenebilirsin yetip yetmeyeceğini. İşlemci modelini Google'ye git, güç tüketimini bul, sonra aynı işlemi ekran kartı ve soğutucuna uygula çıkan değerleri karşılaştır güç kaynağınla. 1060 in OC edilmiş hali 120W tüketime sahipmiş mesela.

Şuan kullandığınız ekran kartı modeli nedir? Dikkatimi çekti de.
GTX 560

Toplam 389 çıktı herhalde kolaylıkla 500w yeter diye umuyorum.

hiç uğraşma bu ekran kartına o kasa olmaz. bütçene göre full tower bir kasa almanı tavsiye ederim.
ayrıca işlemciye iyi bir soğutucu da gerek stok fan ile olmaz.

hiç uğraşma bu ekran kartına o kasa olmaz. bütçene göre full tower bir kasa almanı tavsiye ederim.
ayrıca işlemciye iyi bir soğutucu da gerek stok fan ile olmaz.
Bu soğutucu var. Birde işlemcinin hiç ısındığını görmedim 18 20 saat bilgisayarın açık olduğunu gördüm.Birde genelde bu ekran kartlarında zalman z3 plus ı kullanmışlar ve şikayeti olanı görmedim

Dosya Ekleri

• 15870865_1026974904115786_1534400059_n.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…