GTX1060 sistem için Kasa-Monitör tavsiyesi

O anakarta ihtiyacınız yok işlemciniz k bile değil k olsa hemde ne gerek var. Ne amaçla kullanıcaksınız tabi bilmiyorum ama illa z170 alıcaksınız 700 lira civarlarında olana bakın. Elinize 900 lira para artıcak onuda ekran kartına yatırıp GTX 1070 alın illa o parayı harcayacaksanız.

Hocam ekran kartı ile Anakart'ı satın aldım zaten? Dengesizlikten kastınız ne onu merak edıyorum ne gıbı sorunlar cıkar karsıma?

O anakarta ihtiyacınız yok işlemciniz k bile değil k olsa hemde ne gerek var. Ne amaçla kullanıcaksınız tabi bilmiyorum ama illa z170 alıcaksınız 700 lira civarlarında olana bakın. Elinize 900 lira para artıcak onuda ekran kartına yatırıp GTX 1070 alın illa o parayı harcayacaksanız.
Maalesf satın almış bulundum hocam. Şimdi;
1. Bana sıkıntı çıkarabilicek bi dengesizlik mevcut mu ?
2. Bu dengesizliği en minimuma nasıl düşürebilirim ki Ekran kartı ile Anakart değişimi olası değil?
3. Dengesizlik nedir onu da anlamış değilim çok bi bilgim olmadığı için

Dostum adım fikrini değiştirebilir beni dinleme konusunda başka hesap vardıda ceza yedim mâlum,bunu kardeşime açtırmıştım
1-i7 6700k al
2-ramleri corsair al ledli 8gb 3000mhz paran varsa 16 al 24gb ram olur.
3-aerocool ls5200 power birlikte olanı al. 600w 80+ bronze
4-monitör olarak asus önerimdir asusun 21.5 inch 1ms 60hz monitörü var bir 100tl daha bulursan 23,6 inch var 780Tl sanırım
5-anakart tan falan dengesizlik olmaz sadece dedikleri ekran kartı ve işlemci en önemli parçalardır,anakarta o kadar para verilmesi saçma demek istiyorlar bir dengesizlik olmaz almışsın zaten birkere.

Sent from my E5303 using Technopat Sosyal mobile app

Hocam ekran kartı ile Anakart'ı satın aldım zaten? Dengesizlikten kastınız ne onu merak edıyorum ne gıbı sorunlar cıkar karsıma?

Maalesf satın almış bulundum hocam. Şimdi;
1. Bana sıkıntı çıkarabilicek bi dengesizlik mevcut mu ?
2. Bu dengesizliği en minimuma nasıl düşürebilirim ki Ekran kartı ile Anakart değişimi olası değil?
3. Dengesizlik nedir onu da anlamış değilim çok bi bilgim olmadığı için

Yok hocam sıkıntı çıkaracağından değil ama muhtemelen ev kullanıcısısınız o biraz daha pro anakart dediğim gibi onun yarı fiyatına olan anakartlarda size çok fazlasıyla yeterdi. Ekran kartını daha üst model alırdınız. Aldınız madem hayırlı olsun ve iade şansınız varsa anakart ve ekran kartını iade edip gtx 1070 alın derim.(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı