GTX1060 sistem RDR2'de 40 FPS vermesi normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Hypnamed

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8GB CL18 2400MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston A400 240GB Sata SSD + WD10EZEX 1TB HDD
Ekran kartı
Asus Dual GTX1060 6GB
Anakart
MSI H360M PRO-VD
İşlemci
Intel i5 8400
Arkadaşlar sistem özelliklerim ekteki gibi, oyunu orta-yüksek ayarlarda 1080p çözünürlükte oynuyorum fakat 40FPS alıyorum. YouTube'da benimle aynı sisteme sahip insanlar video kayıdındayken bile yüksek ayarlarda 70 alıyor. Bütün driverlerim güncel, Windows 10 Enterprise 64 Bit kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-12-12 125448.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 82
Hocam RAM MHz değerleriniz pek yüksek değil orta yüksek ayarlar için 40 50 FPS normaldir bence 1650 ile orta düşükte 40 50 FPS alıyordum.

Değerler normal gibi geldi 1060 ile yüksek ayarlarda 70 FPS alamazsınız. Taa ayarını Medium'a alın oyuna her çıkıp girdiğiniz de High'a alıyor kendini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben buradaki ayarları kullanıyorum sadece Water ayarlarını Low'a aldım.

Aynı ekran kartıyla zamanında ikinci kullandığım işlemci olan i5-7500 ile test kaydı almıştım, aşağı yukarı benzer değerler elde edebilmen gerekiyor aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki ayarları uygulayıp bir daha sonuçları kontrol edebilir misin? RDR2'de zibilyon tane ayar var, hepsi de ekran kartı ve işlemciyi birbirinden farklı düzeyde etkileyebilecek seviyede..

Ekran kaydında iken aynı kart ile 55-60 FPS aldım. i3 10100F kullanıyorum.

Msi Afterburner indirip, oyun içi ekran görüntüsünü paylaşabilirseniz sorununuzu daha rahat çözebiliriz.

Videodaki ayarlar ile (bazılarını bir tık yüksekte tuttum) 60+ fps almaya başladım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…