M Mahmut Esatoğlu Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #1 İyi günler. Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL üstüne çıkılmazsa hoş olur. En fazla 250 TL oynayabilir. Sıkıntı yok. Şimdi size topladığım bilgisayarı atıyorum eksiklerimi veya önerilerinizi söylerseniz sevinirim... Kolay gelsin Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2016
İyi günler. Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL üstüne çıkılmazsa hoş olur. En fazla 250 TL oynayabilir. Sıkıntı yok. Şimdi size topladığım bilgisayarı atıyorum eksiklerimi veya önerilerinizi söylerseniz sevinirim... Kolay gelsin
A Ali Cemal Kilopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #2 Sistem fena değil.Güzel toplamışsın.İstersen anakartı m5 veya m7 yapabilirsin.Birde ssd ekleyebilirsin.
Sistem fena değil.Güzel toplamışsın.İstersen anakartı m5 veya m7 yapabilirsin.Birde ssd ekleyebilirsin.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #3 Anladığım kadarıyla sisteme monitör dahil değil. Tavsiyem böyle bir sistem olur. İstersen SSD yi arttırabilir yada kasanızı ve güç kaynağınızı AeroCool XPREDATOR Çift 23cm Fanlı Pencereli Kasa (AE-XPR) ve *SilverStone Strider Plus 700W 80+ Bronze Sertifikalı Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST70F-PB) ile değiştirebilirsiniz. Bu arada sizin sistem de güzel fakat SSD yok. Pek hoş olmaz 5000₺ lik sistemde SSD olmaması.
Anladığım kadarıyla sisteme monitör dahil değil. Tavsiyem böyle bir sistem olur. İstersen SSD yi arttırabilir yada kasanızı ve güç kaynağınızı AeroCool XPREDATOR Çift 23cm Fanlı Pencereli Kasa (AE-XPR) ve *SilverStone Strider Plus 700W 80+ Bronze Sertifikalı Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST70F-PB) ile değiştirebilirsiniz. Bu arada sizin sistem de güzel fakat SSD yok. Pek hoş olmaz 5000₺ lik sistemde SSD olmaması.
Velonica Hectopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2016 #4 [Alındı] MSI GTX1070, i7 6700 sistem Bir göz at istersen sorun olursa yardımcı olurum.