GTX1070Ti Ani FPS Düşme Problemi

anlık düşüşlerin 30 un altında olması anormaldir,zaten o oyunda yeterince iyi bir değer alıyorsun arada düşüşler olur

Anlık drop olarak gözükmesi bence normal değil çünkü oyun anlık duruyor. Buda rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor.

Başka ekran kartı ile denediniz mi? Sorunun nerede olduğunu bulalım ona göre çözelim. Yine de önerim temiz bir format bütün sürücülerin yüklenmesi. Ekran kartı sürücüsünü silip tamamen yeniden yüklemek. Nvidia denetim masasındaki 3d ayarları geri yüklemek. Asus gpu tweakte silent moda almak. İşlemcide oc varsa onu da biostan fabrika ayarlarına döndürmek.

Başka ekran kartı ile denemedim hayır. Bu gece format atıp temiz kurulum yapacağım. Bios ayarlarına kadar sıfırladım. Güncel sürücüleri kurup tekrar test edeceğim. Eğer problem çözülmezse ve o zamana kadar arkadaşlar yeni çözüm adımları önermez ise bilgisayarı servise göndermeyi planlıyorum.

Format attıktan sonra sorunum düzeldi arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…