GTX1080 Driver sorunu

DarkLegion0

Centipat
Selamlar, GTX1080 ekran kartım var ve Driver'lerini hep yaparım hiç aksatmam. Fakat 445.87 sürümünde bir hata var. Ekran kartımı o sürüme yükselttiğim zaman PC oyunlarda kasıyor ve drop giriyor. FPS'de büyük ölçüde düşüş oluyor. DDU ile eski sürümüne döndürdüm. Şu anki sürümü 442.50 bu sürümde her şey normal. Fakat 445.87'ye aldığım zaman oyunlarıma drop giriyor ve FPS büyük ölçüde düşüyor. Güncellemiyorum ve oyuna giriyorum bu sefer de ekran kartınızı güncelleyin diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı güncellemeler sorunlu olabiliyor bu yüzden yeni çıkan Driver'ları ekran kartınız ne olursa olsun 1-2 hafta sonra yükleyin ben öyle yapıyorum şahsen eski sürümde sorun olmuyorsa o kalsın.
eski sürüm bazı oyunlarda sıkıntı cıkartıyor güncelleyin diye yeni olanı 2.3 kez yükledim ama hep aymı sonuç verdi anlamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı