GTX1080 sisteme monitör önerisi

Gualtieras

Hectopat
Daha fazla  
İşlemciIntel Core i7-7700 8MB 3.6Ghz 1151
AnakartAsus B250F ROG Strix Gaming 2133 Mhz 1151p ATX
BellekCorsair 2*8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz CL14
Ekran KartıAsus GeForce GTX1080 ROG Strix A8GB 256Bit
Sabit DiskSeagate 1TB 64MB 7200rpm
SSDCorsair 240GB Force LE 560/530 (CSSD-F240GBLEB)
KasaCorsair Carbide 270R Mid-Tower Pencereli Kasa
FanÖnde 1 x 120mm Ledli Fan , Arkada 1 x 120mm Fan
PSUCorsair VS650 650W Güç Kaynağı
[TBODY] [/TBODY]
Sistem hakkındaki düşüncelerinizi alabilirsem benim için çok iyi olur. Ayrıca bu sistem için olabildiğince ucuz ve kaliteli bir monitör tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Sistem fiyatı: 6165 TL.

Ryzen tabanlı bir sistem daha mantıklı olur. 1080 Ekran kartı kullanıp monitörden kısmayı düşünüyorsan boş yere 1080 alma. En az 2K bir monitör almanı öneririm.

Ryzen tabanlı bir sistem daha mantıklı olur. 1080 Ekran kartı kullanıp monitörden kısmayı düşünüyorsan boş yere 1080 alma. En az 2K bir monitör almanı öneririm.
Ryzen tabanlı sistem çok düşündüm ancak bu hazır toplama gibi geldiğinden maliyetinin daha altında fiyatlara geliyor. Öneriniz varsa alabilirim teşekkürler.

Yani monitörler hakkında hiç bir bilgim yok ama toplama kasa fiyatı 6000 tl civarı düşünüyorum. Monitörde muhtemelen 1000 tl ye çıkar.
Anlatmaya çalıştığım olay şu 6000 TL kasaya para verip 1.200 TL ye 144 Hz lik monitör alıp kullanmak bana göre mantıklı değil. Monitör için biraz daha bütçe çıkarıp kasadan kısmak daha verimli olacaktır. Sonuçta topladığın sistem performansını monitörde tam anlamda yaşaman gerek ki tadını alasın

Valla pek anlamadığım şeyler. O zaman gtx1070 sistem toplayıp 2k monitör almak daha mantıklı? Bu arada yayın odaklı bir sistem olucak. Ayrıca Unity ve Unreal Engine programları ile çalışmalar yapıyorum.

Valla pek anlamadığım şeyler. O zaman gtx1070 sistem toplayıp 2k monitör almak daha mantıklı? Bu arada yayın odaklı bir sistem olucak. Ayrıca Unity ve Unreal Engine programları ile çalışmalar yapıyorum.
İşlemciyi yüksek tutmak lazım render için. 7500 TL'ye size monitör + kasa sistem önersem uyar mı ?

İşlemciyi yüksek tutmak lazım render için. 7500 TL'ye size monitör + kasa sistem önersem uyar mı ?
7500 Tl biraz fazla benim için. İşin içine Monitör girince fiyatlar biraz uçuyor. Özelden konuşabilirsek daha rahat olur bu arada. Eğer uygunsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…