GTX1650 8 GB RAM sistem Android Studio'da çok zorlanır mı?

rheingard

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an tatilde olduğum için deneme yapamıyorum ama bir hafta sonra Android Studio ile Android geliştirme çalışmaya başlayacağım Kotlin ile birlikte. 8 GB RAM, i5 9. nesil bir işlemci ve GTX1650 ekran kartı olan bir laptopum var. Bu sistem çok zorlanır mı? Ve bir de emülatörün fazla RAM tüketmemesi için direkt telefonu kullanabiliyormuşuz sanırım, öyle bir şey yapmam gerekir mi bu sistemde?

Aşırı bir problem çıkacağını sanmıyorum hocam işlemciniz vs. gayet yeterli, RAM sadece bir miktar sorun yaşatabilir ancak geliştirme aşamasını baltalamaz, baltalarsa da dediğiniz gibi harici bir telefon kullanabilirsiniz.

Hocam ekran kartlık bir işiniz yok eğer oyun yapmıyorsanız, RAM zorluyor fakat onu ben Linux kullanmakla çözdüm. Fan seslerim de belli oranda azaldı.

Windows tarafında 8 boğuyor. Şu anda önümde intelliJ ve Edge açık 5.2 yiyor. Bir de bunun üstüne en aşağı 1.5 GB yiyecek bir sanal makine ekleyince şakkadanak 7 GB oluyorsunuz.

Bende vaziyet bu şekilde, isterseiz ubuntu falan deneyin, benim işime çok yaradı.

Not olarak
Android geliştirmiyorum, ucundan bi kursa bakıp kurdum da sonra düz javayı öğreneyim öyle geçerim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…