GTX1650 GTA V düşük FPS sorunu

Makaleler
2
Ryzen 5 3550H.
16 GB RAM.
1650 4 GB ekran kartı.

Normal 50-70 High 45-60 civarı oynatıyor.
Açıkcası daha zorlu oyunları bile daha yüksek FPS ile açıyorken problemi anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 9750h ile oynuyorum ve en yuksek ayarlarda msaa 2x ile 60 fps oynayabiliyorum. Eger msaa kapatirsam 70-80 e cikiyor

Selam herkese bende R7 3750H GTX1650M ve 16 GB RAM var buna rağmen normal ayarlarda yer yer 40 FPS alıyorum MSI Afterburner'dan takip ettiğim verilere göre GPU ve CPU kullanımı yüzde 40 civarlarında tam performans alamıyorum en yüksek ayarlarda da durum böyle bir türlü sorunu çözemedim herkes darboğaz diyor ama CPU kullanımı da düşük ben Witcher'da yüksek de 60 alıyorum GTA'da 40 ayrıca Online mod ile hikaye modu arasında da 20 FPS fark var.

Online'da FPS farkı olması normal GPU'yu daha çok kullanmasını istiyorsan ayarları yükseltebilirsin ben varsalıyan ayarlara alıp V-Sync kapatıp NVIDIA'a pcss ye alıp 70 100 arası FPS ile oynuyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı