Çözüldü GTX1650 R7 3800X sisteme macOS kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 Ram x2
SSD veya HDD modeli
Toshiba OCZ RC500
Ekran kartı
Nvida GTX1650 4GB
Anakart
MSI MAG B550M Mortar WiFi
İşlemci
AMD RYZEN 3800X
Merhaba, ben MacBook kullanıcısıyım ama i5 tarafından artık bilgisayarımdan bezdim. Elimde bir masaüstü sistemi var. macOS kurmak için sistem yeterli midir?

Ekran kartı: NVIDIA GTX1650 4 GB.
Anakart: MSI MAG B550M Mortar Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 3800X, 4400MHz.
SSD: Toshiba OCZ RC500 500GB M.2 1700/1650MB/s
RAM: 16 GB HyperX DDR4.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    24,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Capturee.PNG
    2,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı uyumsuz, hiçbir sürümde desteği yok. Donanım hızlandırma çalışmayacak, donanım hızlandırmasız bir pencereyi kapatırken bile 2-3 saniye donarak bekleyebilirsiniz.
Ekran kartı uyumsuz, hiçbir sürümde desteği yok. Donanım hızlandırma çalışmayacak, donanım hızlandırmasız bir pencereyi kapatırken bile 2-3 saniye donarak bekleyebilirsiniz.

Çözüm
Hadi ya, çok üzdü bu durum. Heyecanlanmıştım yeterli olur diye Tek çare 2 ürünü de satıp M1 16 INCH'e geçmekte kaldı sanırım.. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Yine de bilgisayarı değiştirmek istemiyorsanız ekran kartını satıp üstüne bir miktar koyup başka bir uyumlu ekran kartı alabilirsiniz.

Yok ya dostum, nefret ediyorum kocaman kasadan. i5 2020 bir Macbook Pro var, hayatımda ki en büyük hataydı sanırım Intel içeren bir Macbook almak. Gereksiz yavaş ve bir Macbook performansı yok. En iyisi kafam atmışken komple değişime gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…