Merhaba, ben MacBook kullanıcısıyım ama i5 tarafından artık bilgisayarımdan bezdim. Elimde bir masaüstü sistemi var. macOS kurmak için sistem yeterli midir?
Ekran kartı uyumsuz, hiçbir sürümde desteği yok. Donanım hızlandırma çalışmayacak, donanım hızlandırmasız bir pencereyi kapatırken bile 2-3 saniye donarak bekleyebilirsiniz.
Ekran kartı uyumsuz, hiçbir sürümde desteği yok. Donanım hızlandırma çalışmayacak, donanım hızlandırmasız bir pencereyi kapatırken bile 2-3 saniye donarak bekleyebilirsiniz.
Hadi ya, çok üzdü bu durum. Heyecanlanmıştım yeterli olur diye Tek çare 2 ürünü de satıp M1 16 INCH'e geçmekte kaldı sanırım.. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Intel Doğal Desteklenen Intel Ekran Kartları Ivy Bridge 3XXX Desteklenen son sürüm: Big Sur (11) Desteklenen ilk sürüm: Lion (10.7) HD4000 macOS Big Sur'a kadar doğal desteklenirken, macOS Monterey'de desteği kesildi. Öte yandan HD 2500, quick sync özellikleri için Mojave'de yalnızca kısmi...
Intel Doğal Desteklenen Intel Ekran Kartları Ivy Bridge 3XXX Desteklenen son sürüm: Big Sur (11) Desteklenen ilk sürüm: Lion (10.7) HD4000 macOS Big Sur'a kadar doğal desteklenirken, macOS Monterey'de desteği kesildi. Öte yandan HD 2500, quick sync özellikleri için Mojave'de yalnızca kısmi...
Yok ya dostum, nefret ediyorum kocaman kasadan. i5 2020 bir Macbook Pro var, hayatımda ki en büyük hataydı sanırım Intel içeren bir Macbook almak. Gereksiz yavaş ve bir Macbook performansı yok. En iyisi kafam atmışken komple değişime gitmek