Yeni bilgisayar aldım ve 2 gün sonra bir arkadaş Driver Booster yükledi ve güncelledi ama benim bilgisayar o günden sonra sorun verdi sorunları bitirdim ama oyunlarda sorun oluyor mesela ETS 2'de yol sanki kara kallemle çizilmiş gibi yol çizgilerinin yanında gölge kalıyor kontrast gibi bir şey oyunu durdurunca düzeliyor, Valorant'a da çok hızlı hareket edersem oluyor kontrast gölge gibi ama durunca düzeliyor çok pişman oldum aldım diye nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Driver Booster yüzünden çok çile çektim şu an tüm uygulamalar 0xc000005 ve aşırı stres oldum şu an flash bellek siparişi verdim modlu Windows kuracağım asla ve asla Driver Booster kullanmayın kullandırtmayın.