GTX1650 sisteme işlemci önerisi

Çogu önerdiğiniz işlemciler 1700 soket. Anakartın soketi 1200. Bilip bilmeden öneri yapmayın lütfen

O zaman 10400F ya da anakart degişin̈

Komik mi dayı.

Evet dostum, cevabın çok komik. GTX 1650 ekran kartı var neden anakart değiştirmeye ihtiyaç duysun? O ekran kartını i5 3470 bile besleyebiliyor, tabii bu yüzden eski işlemci alacak değil. Dediğiniz gibi 10400F gibi bir işlemci olabilir ama ben dahili ekran kartı olman işlemci almasını pek önermem. Ekran kartına bir şey olsa test etmek için başka bir ekran kartı almak gerekecek ayrıca anakart değiştirmesine hiç gerek yok. Anakart değişin demeniz bence saçma bir öneri olmuş.
Merhaba, işlemcimi güçlendirmek istiyorum. Kullandığım ekran kartı GTX1650 anakartım BIOSTAR H510 işlemcim ise Intel(R) Core(tm) i3-10105F CPU @ 3.70GHz hangi işlemciyi almalıyı?
Hocam bu arada işlemcinizi şuanlık değiştirmeseniz de olur, eğer performans artsın istiyorsanız ekran kartınızı değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…