GTX1650 Ti i5 10300H sisteme Hackintosh kurulur mu?

Zypeck

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sistemim bu şekilde ve Hackintosh kurmak istiyorum, sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?

GTX 1650Ti Desteği yok. Yani GTX 1650Ti ekran kartını kullanamayacaksın. iGPU'yu kontrol ediyorum şimdi.

Düzenleme: yanlış değilse UHD 630 varmış. UHD 630 Destekli. GTX 1650Ti ekran kartını macOS'de kullanamayacaksınız, UHD 630'u kullanacaksınız. Bu şekil de kullanmak istiyorsanız Ventura kurabiliriz. Karar sizin.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ilginiz için açıkcası çok fazla oyun oynayan birisi değilim ve yazılımla iilgileniyorum windowsta kalmam mı doğru olur yoksa ventura kurmam mı?
@566156

Ventura kurmanız daha iyi olur yazılım için.

Dualboot kullanabilirsiniz.

Merhabalar kurulumu yapmaya çalışırken sürekli boot hatası alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boottan usb flash diski seçtikte sonra önümde 35 tane seçenek çıkıyor ordan macos kurulumu seçiyorum sonra yazılar bu şekilde aşağı kaymaya başlıyor fakat sürekli hemen hemen aynı yerde tkılıp duruyor.

Sisteminize uygun config dosyasını seçtiniz mi? Hangi boot argümanları ekli?

Sisteminize uygun config dosyasını seçtiniz mi? Hangi boot argümanları ekli?
sistemime uygun olanı bulamadım fakat i5 9. nesil bi boot config dosyasıyla yaptım o dosyadan kurulumda bu aşamalara kadar gelemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…