GTX1650 Ti PUBG 45 FPS veriyor

KadirKirazlı

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim:
GTX1650 Ti 4 GB VRAM
i510200H işlemci
8 GB DDR4 RAM ( 8 GB daha sipariş verdim kargoda gelince ekleme yapacağım Dual channel olarak.)

Bu sabah Steam üzerinden PUBG indirdim. Low ayara çekiyorum ortalama 45FPS alıyor. Ultra ayara çekiyorum yine ortalama 45 FPS alıyor. V-Sync FPS sınırı falan hepsi kapalı kontrol ettim. Bu sistemi 50 FPS üstüne çıkmaması için tutan RAM mi sizce? ben öyle düşündüm. Daha önce başına gelen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim:
GTX1650 Ti 4 GB VRAM.
i510200H işlemci.
8 GB DDR4 RAM ( 8 GB daha sipariş verdim kargoda gelince ekleme yapacağım Dual channel olarak.)

Bu sabah Steam üzerinden PUBG indirdim. Low ayara çekiyorum ortalama 45FPS alıyor. Ultra ayara çekiyorum yine ortalama 45 FPS alıyor. V-Sync FPS sınırı falan hepsi kapalı kontrol ettim. Bu sistemi 50 FPS üstüne çıkmaması için tutan RAM mi sizce? Ben öyle düşündüm. Daha önce başına gelen var mı?

Kesinlikle RAM 8 GB ile donmalar takılmalar yaşarsınız 16 yapın.

Arkadaşlar sistemim:
GTX1650 Ti 4 GB VRAM.
i510200H işlemci.

Bu sabah Steam üzerinden PUBG indirdim. Low ayara çekiyorum ortalama 45FPS alıyor. Ultra ayara çekiyorum yine ortalama 45 FPS alıyor. V-Sync FPS sınırı falan hepsi kapalı kontrol ettim. Bu sistemi 50 FPS üstüne çıkmaması için tutan RAM mi sizce? Ben öyle düşündüm. Daha önce başına gelen var mı?

Arka plandaki tüm RAM yiyen uygulamaları kapatın.

Hocam gtx 1650ti yetmemiş olsa oyunu very lowa alınca fps artışı gözlemlemem gerekir. Fakat oyun ultra ayarlarda ve en düşük ayarlarda aynı fps yi veriyor. Bence yanlış tespit yaptınız ekran kartından kaynaklı değil.

Ram eklemesi yapınca konuya yeniden yazacağım.

Beyler ram geldi taktım. Pubg de 150 alıyorum ortalama şuan ram çok etki etti. Sorun ramden miş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı