GTX1650 Ti ve i5-10200H bilgisayar Roblox'ta kaç FPS alır?

Görkem Ötün

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ben bir bilgisayar alacağım ve özelliklerini göstermek isterim ayrıca bilgisayarı alınca sadece Roblox oynayacagım demiyorum sadece bilgilendirme. İşlemci: Intel Comet Lake Core i5-10200H ekran kartı: NVIDIA GTX1650 Ti 4 GB depolama alanı: 500 GB SSD hafıza: 16 GB RAM ve biliyorum bu oyunda 60 FPS alınabiliyor ama FPS unlocker indirince daha fazla olabiliyor.

Bence 100 FPS rahat alırsınız pek fazla Roblox oynamadım ama kendi kartımdan 30 FPS alıyorum.

FPS olarak sorun olmazda o PC monstera benziyor. Sakın alma o seri çok sorunlu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

başka istediğim tür laptop tan bulamıyorum bütçem 9 bin tl 16 gb ram 500 gb ssd ve freedos olmaması gerek ve bulmak çok zor
Windows atmak çok zor değil ki. Ram'i de sonra eklersin zaten, genelde 16GB oluyor laptoplar. Hani boşu boşuna kafanız ağrımasın ondan diyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemle Roblox oynamanı tavsiye etmem ama senin tercihin bayağı iyi FPS alırsın.

Benim alacağım pc rtx 3060 ve anakart 11. Nesil kaç fps alırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…