GTX1650S Nasıl Olacak?

black hole

Centipat
Ben kara cumada 900 liraya ROG STRIX RX570 aldım. Bu kart aklımı çeldi hem az eneji harcıyor dolayısıyla az ısınır, WattMan hatası alma sıkıntısıda yok AMD'ye nazaran. RX580'den bile daha performanslı. Bu kart tahmini ne kadar olur? Bir de benim aldığım kartı iade etme gibi bir hakkım var mı daha kutusunu açmadım.

Dolar olarak RX 580 fiyatına çıkacak. Tüm kartlarda olduğu gibi Türkiye şartlarında RX 580 fiyatından pahalı olacaktır. Performans olarak da RX 580 gibi bir kartı geçmesi çok zor. Testlerini izledim çoğu oyunda aynı gibiler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1650S'in, RX580'den performanslı olacağını nereden biliyorsunuz acaba merak ediyorum?
Youtibe'da testlerinden gördüm.
Dolar olarak RX 580 fiyatına çıkacak. Tüm kartlarda olduğu gibi Türkiye şartlarında RX 580 fiyatından pahalı olacaktır. Performans olarak da RX 580 gibi bir kartı geçmesi çok zor. Testlerini izledim çoğu oyunda aynı gibiler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl hocam link atabilirmisiniz.
Youtibe'da testlerinden gördüm.

Nasıl hocam link atabilirmisiniz.
pardon atmissiniz

Bu sonuçlara bakarak 1650S'in farklı kılınan bir yanının olmadığını düşünüyorum. Tabii çektiği güç ve ya kartın ürettiği ısıları bir kenara bırakıyorum çünkü burada asıl bakılması gereken yer fiyat. Dediğim gibi 1600 TL'den aşağı çıkacağını düşünmüyorum. Hepsini birleştirdiğimizde RX 570 kullanmaya başlamanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı